• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Lisäliikennettä 9.9. Ilotulituksen SM-kisojen jälkeen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Lisäliikennettä 9.9. Ilotulituksen SM-kisojen jälkeen

HSL järjestää lisäliikennettä torstaina 9.9. Rajasaaressa järjestettävien Ilotulituksen SM -kisojen jälkeen.

Raitioliikennettä täydentävät linjat 3X ja 8X. 3X ajaa reittiä Munkkiniemi – Ooppera – Kamppi – Rautatieasema – Kauppatori ja 8X reittiä Salmisaari – Töölö – Kallio – Sörnäinen – Vallila. Lisälinjat liikennöivät klo 22.45 – 23.45 noin 12 minuutin välein.

Kartta reiteistä (pdf, 560 kB): Näytä liitetiedosto 887


Metro ajaa torstai-iltana tunnin tavallista myöhempään. Metro ajaa lisätunnin normaalein vuorovälein, joten viimeinen vuoro Ruoholahdesta Vuosaareen lähtee klo 00.21 ja Ruoholahdesta Mellunmäkeen klo 00.26.

Helsingin bussi 24, Erottaja - Seurasaari, ajaa tunnin tavallista pitempään eli viimeinen lähtö Seurasaaresta on noin klo 24. Mannerheimintietä pohjoiseen liikennöivillä Helsingin sisäisillä ja seudullisilla bussilinjoilla on vahvistettua liikennettä eli autoja on liikenteessä tavallista enemmän.

Helsingin sisäisessä bussiliikenteessä ajetaan normaalien torstaiaikataulujen mukaan, aamuyölinjat eivät liikennöi. Yöseutulinjat eivät liikennöi, mutta tavallisten seutulinjojen perjantailähdöt ajetaan.

VR:n lähijunat ajavat perjantaiaikataulujen mukaan eli liikenne jatkuu normaalia torstaita pitempään. Illalla Helsinkiin tuleviin juniin ja yöllä Helsingistä lähteviin juniin on lisätty kalustoa.

Ilotulitukseen odotetaan runsaasti katsojia, joten Mechelininkadun ja Paciuksenkadun liikenteessä saattaa olla viiveitä ja katkoksia. Jotta liikkuminen sujuisi, HSL toivoo, että katsojat jättäisivät autonsa kotiin ja tulisivat katsomaan ilotulitusta joukkoliikennettä käyttäen.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös