Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Narinkkatorilla tempaistaan joukkoliikenteen puolesta

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8785

  oletus Narinkkatorilla tempaistaan joukkoliikenteen puolesta

  Kotoisasti julkisilla! – Maailman ensimmäinen joukkoliikenteen Flash Mob -tapahtuma 19.9. Narinkkatorilla

  HSL kutsuu nuoria ja nuorenmielisiä Narinkkatorille sunnuntaina19.9.2010 klo 17.00, jolloin torilla tempaistaan joukkoliikenteen puolesta. Helsingin Flash Mob -tempaus on osa kansainvälistä tapahtumaa, joka toteutetaan yhtä aikaa kymmenessä eri kaupungissa ympäri maailman. Samalla juhlistetaan kansainvälisen joukkoliikenneliiton UITP:n 125-vuotisjuhlaa ja Euroopan Liikkujan viikkoa 16.9–22.9.

  Tempauksen kansainvälinen teema ”Public Transport makes us feel like home” korostaa, että onnistunut joukkoliikennematka saa matkustajan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Helsingin ”Kotoisasti julkisilla” -Flash Mobiin osallistujia pyydetään tulemaan paikalle joukkoliikenteellä ja ottamaan mukaan kylpy- tai aamutakin. Tempaukseen voi ilmoittautua Facebookissa sivuilla Y4PT Flash Mob Helsinki. http://www.facebook.com/

  Helsingin lisäksi tapahtuma järjestetään seuraavissa kaupungeissa: Bogota, Bryssel, Düsseldorf, Guadalajara, Lima, New Delhi, Melbourne, Monterrey, Sao Paulo. Kaikki tapahtumat videoidaan ja niistä tuotetaan kansainvälinen kooste levitykseen internetissä. Helsingin tempauksen järjestää Helsingin seudun liikenne (HSL).

  Tapahtuman taustaorganisaatio on kansainvälisen joukkoliikenneliiton UITP:n nuorisotoiminnan pohjalta syntynyt järjestö Y4PT, Youth For Public Transport. Järjestö kokoaa yhteen nuoria, jotka ovat kiinnostuneita liikkumisesta kaupungeissa ja urbaaneissa ympäristöissä. Järjestö edistää joukkoliikennettä ratkaisuna talous-, ympäristö- ja sosiaalisiin ongelmiin.

  Flash Mob on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle ja tekee ennalta sovittuna ajankohtana jotain odottamatonta. Tempaus dokumentoidaan esimerkiksi videoin ja valokuvin ja sen päätyttyä ihmiset hajaantuvat yhtä nopeasti kuin ovat paikalle tulleetkin.  Lue uutinen HSL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 15.09.2010 kello 01:40. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. Konservatiiviargumentteja joukkoliikenteen puolesta
  kirjoittanut janihyvarinen foorumissa Muuta joukkoliikenteestä
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 08.07.2009, 01:13
 2. HKL: Uusi kaupunginosalinja esittelyssä Narinkkatorilla 14.12.
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 09.12.2008, 13:30
 3. Vastauksia: 31
  Viimeisin viesti: 20.03.2007, 08:33

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •