• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Pysäkkimuutoksia U-linjoille 175 - 189

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Pysäkkimuutoksia U-linjoille 175 - 189

Kirkkonummen suunnan U-linjat 175 – 189 ajavat maanantaista 4.10. alkaen linja-autoasemalta lähtiessään Espoon terminaalin kautta, mutta eivät pysähdy terminaalissa.

Bussit ajavat Helsingistä lähtiessään reittiä Lapinrinne – Ruoholahdenkatu, jolloin Runeberginkadun pysäkki Kamppi (M), nro 1220 jää pois käytöstä. Helsinkiin päin tultaessa jäävät pois käytöstä Runeberginkatu 3:n pysäkki Kamppi, nro 1237 sekä Ruoholahdenkadun pysäkki nro 1218.

Bussit käyttävät Helsingistä lähtiessään Lapinrinteen pysäkkiä 1232 ja Helsinkiin tullessaan pysäkkiä 1233.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Jos käsitin tämän oikein niin Kamppiin tultaessa ajettaisiin Lapinrinne-Lapinlahdenkatu-Pohjoinen Rautatiekatu-Eteläinen Rautatiekatu. Veikkaanpa, että vasemmalle kääntyminen Lapinlahdenkadun risteyksessä on varsin haasteellista muun liikenteen ja pysäköityjen autojen vuoksi. Toinen vaihtoehto olisi ajaa myös tässä suunnassa Espoon terminaalin läpi, tosin aamuruuhkassa siellä joutunee jonottelemaan läpipääsyä jonkin verran muiden purkavien bussien takana.

Tämä saattaa tuoda sivutuotteena muutakin (asiatonta) läpiajoliikennettä Espoon terminaaliin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös