• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Nuorten Lokaviikkoihin vauhtia metrosta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Nuorten taide- ja kulttuurifestivaali Lokaviikot alkavat lauantaina 9.10. festarimetrolla, jossa lokaviikkojen ohjelmaa esitellään. Festarimetrossa ja osin myös metroasemilla on esillä pienimuotoisesti sirkusta, teatteria, musiikkia ja muuta nuorten järjestämää ohjelmaa. Festivaalin tarkoituksena on tuoda taidetta ja kulttuuria katukuvaan, nuorten omalla tavalla. Festivaalin teemoja ovat hyväksyntä, avunanto ja ystävällisyys.

Festivaalimetro lähtee klo 15.01 Vuosaaren metroasemalta. Ryhmät vaihtavat metroa Itäkeskuksessa ja Sörnäisissä ja jäävät pois Rautatientorin metroasemalla noin klo 15.40. Festivaalin varsinainen avajaistapahtuma järjestetään samana päivänä Kampissa Mauno Koiviston aukiolla klo 16. alkaen.

Nuorisofestari Lokaviikot tuottajina toimivat Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus, kulttuurikeskus ja kaupunginkirjasto yhteistyössä HKL:n ja useiden muiden kumppanien kanssa.

Lisätietoja:

www.lokaviikot.fi



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös