• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kulosaaren metroasema avataan huhtikuussa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kulosaaren metroasema avataan matkustajien käyttöön huhtikuussa. Lopullisesti peruskorjaustyöt valmistuvat ensi kesän aikana. Matkustajat ohjataan kevään ajan käyttämään aseman itäpäähän tulevaa varapoistumistietä, joten asema ei ole esteettömästi lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa liikkuvien matkustajien käytettävissä.

Kulosaaren metroasema on ollut peruskorjauksen vuoksi suljettuna viime kesäkuun alusta alkaen. Remontin valmistuminen on lykkääntynyt alkuperäisiin suunnitelmiin verrattuna, jonka vuoksi osapuolet ovat päätyneet avaamaan aseman remontin ollessa vielä kesken.

Kulosaaren metroaseman rakennustyön tilaaja on HKL ja rakennuttajana toimii HKR-Rakennuttaja.

Metroaseman peruskorjauksessa laajennetaan lippuhallia ja lippuhalliin lisätään liukuportaat. Myös laituritason katosta jatketaan ja laiturin pintarakenteet saneerataan. Käytettävyyden lisäksi remontti kohentaa metroaseman viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

HSL jatkaa korvaavan liikenteen järjestämistä bussilinjalla 16X aseman avaamiseen asti. Linja liikennöi Kulosaaren metroaseman ja Herttoniemen metroaseman välillä 8-15 minuutin välein.

Lisätiedot:
HKL, rakennusyksikön johtaja Juha Saarikoski, p. 09 310 35288.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös