• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Shanghain terveiset helsinkiläisille näkyvät ratikoissa ja metrossa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Shanghain terveiset helsinkiläisille näkyvät ratikoissa ja metrossa

Helsingin ratikoissa ja metroissa matkaavat kaupunkilaiset ovat perjantaista 22.10 lähtien voineet nähdä uusilla sähköisillä mainos- ja infotauluilla viestejä Shanghaista. Terveiset tulevat digitaalisesta vieraskirjasta, joka sijaitsee Suomen Kirnu-paviljongissa Shanghain maailmannäyttelyssä.

Shanghain vieraskirja on ollut erittäin suosittu, siihen on jätetty jo yli 100 000 viestiä. Palvelun toteuttavat yhteistyössä Forum Virium Helsinki, Greater Helsinki Promotion, Finpro ja HSL.

Helsingin joukkoliikenteessä viestit ilahduttavat matkustajia aina tämän kuun loppuun, maailmannäyttelyn sulkeutumiseen asti.

Kävijät toivotetaan tervetulleiksi Helsinkiin

Kirnussa kävijä jättää vieraskirjaan itsestään kuvan ja henkilökohtaisen viestin. Kiitokseksi hän saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki elokuvaan You Looked Great in Helsinki. Siinä kaupunginjohtaja Jussi Pajunen toivottaa kävijän kunniavieraana tervetulleeksi Helsinkiin.

Shanghaissa jätettyjä viestejä voi katsoa Invitation to Helsinki -verkkosivuilla osoitteessa www.invitationtohelsinki.fi.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös