• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL kerää asukkaiden mielipiteitä Luoteis-Helsingin bussilinjastosta

Pidän itse entisenä punavuorelaisena ongelmana sitä, että Bulevardilta katoaisi kokonaan yöliikenne, jos suunnitelma tällainen on. Myös Bulen eteläpuolella on paljon yöelämää jne, joka vetää ihmisiä, ainakin porukkaa bussiin 20N riittää.

Siksi fiksumpaa voisi olla laittaa 20N kulkemaan Mansku-Postikatu (päättäri)-Sokoksen takaa-Kaivokatu-Mansku-ja esim. KlausK:n edessä oleva ratikkapysäkki (3, 6, 9)


115
Linja 20 (Erottaja - Lauttasaari)
Linja 20N (Lauttasaari - Erottaja - Asema-aukio)

http://www.hsl.fi/fi/mikaonhsl/Uutiset/2010/Sivut/Page_20101215025104.aspx

Mun toiveeni kuului ei ihan taivaaseen, mutta edes Pasilaan asti. Nyt Larusta on yölläkin yhteys keskustaan. 20N:n reitti olisi järkevä vaihtoehto myös sille the one and only bussille, joka jää palvelemaan Larua päivisin. Eli käytännössä tiputettaisiin N-kirjain pois ja linja 20 palvelisi 12-15min välein Laru-Erottaja-Asema. Jos on Larusta menossa Uudenmaankadun eteläpuolelle, on ihan mielekästä, että sinnekin on yhteys metron jälkeen.
 
Takaisin
Ylös