• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL:n työsuhdematkalipulla jo yli 50 000 käyttäjää

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL:n työsuhdematkalipulla jo yli 50 000 käyttäjää

HSL:n työsuhdematkalipun käyttäjämäärät ovat kasvaneet tasaisesti lipun käyttöönoton jälkeen vuonna 2006. Erityisen ripeää kasvu on ollut kuluvan vuoden aikana. Suoraveloitettavaa kausilippua käyttävien yritysten määrä on kasvanut neljänneksellä ja työmatkaseteleitä käyttävien yritysten määrä on lähes kaksinkertaistunut. Työsuhdematkalipun suosiota ovat lisänneet erityisesti vuodenvaihteen verotusmuutokset, joilla nostettiin verovapaan etuuden suuruutta ja laajennettiin etu koskemaan myös matkakortille ladattavaa arvoa.

Etenkin isot yritykset suosivat työmatkaseteleitä, sillä seteli on joustavampi vaihtoehto, kun henkilöstön vaihtuvuus on suurta ja lyhytaikaisia työsuhteita on paljon. Seteleiden käyttö on työntekijöille helppoa ja jakelu työnantajille melko vaivatonta. Suurimpia työmatkaseteleiden käyttäjiä ovat pääkaupunkiseudun kuntatyönantajat: Helsingin kaupunki ja sen konserniyhtiöt, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit sekä HUS. Lisäksi 250 muuta yritystä ostaa HSL:ltä työmatkaseteleitä työntekijöilleen.

Suoraveloitettava työsuhdematkalippu on käytössä noin 500 yrityksessä, joissa lippuedun piirissä on yli 2 200 työntekijää. Pääosa yrityksistä on pieniä, ja edun saajia on yritystä kohti yhdestä 250:een. Suoraveloitettava lippu sopiikin parhaiten pienille työnantajille ja vakituisiin työsuhteisiin.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös