Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: HSL:n työsuhdematkalipulla jo yli 50 000 käyttäjää

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8261

  oletus HSL:n työsuhdematkalipulla jo yli 50 000 käyttäjää

  HSL:n työsuhdematkalipulla jo yli 50 000 käyttäjää

  HSL:n työsuhdematkalipun käyttäjämäärät ovat kasvaneet tasaisesti lipun käyttöönoton jälkeen vuonna 2006. Erityisen ripeää kasvu on ollut kuluvan vuoden aikana. Suoraveloitettavaa kausilippua käyttävien yritysten määrä on kasvanut neljänneksellä ja työmatkaseteleitä käyttävien yritysten määrä on lähes kaksinkertaistunut. Työsuhdematkalipun suosiota ovat lisänneet erityisesti vuodenvaihteen verotusmuutokset, joilla nostettiin verovapaan etuuden suuruutta ja laajennettiin etu koskemaan myös matkakortille ladattavaa arvoa.

  Etenkin isot yritykset suosivat työmatkaseteleitä, sillä seteli on joustavampi vaihtoehto, kun henkilöstön vaihtuvuus on suurta ja lyhytaikaisia työsuhteita on paljon. Seteleiden käyttö on työntekijöille helppoa ja jakelu työnantajille melko vaivatonta. Suurimpia työmatkaseteleiden käyttäjiä ovat pääkaupunkiseudun kuntatyönantajat: Helsingin kaupunki ja sen konserniyhtiöt, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit sekä HUS. Lisäksi 250 muuta yritystä ostaa HSL:ltä työmatkaseteleitä työntekijöilleen.

  Suoraveloitettava työsuhdematkalippu on käytössä noin 500 yrityksessä, joissa lippuedun piirissä on yli 2 200 työntekijää. Pääosa yrityksistä on pieniä, ja edun saajia on yritystä kohti yhdestä 250:een. Suoraveloitettava lippu sopiikin parhaiten pienille työnantajille ja vakituisiin työsuhteisiin.  Lue uutinen HSL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 22.11.2010 kello 12:52. Syy: päivitetty

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •