• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Lähijunaliikenteessä viivästyksiä perjantai-iltana

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kiskovaurio aiheuttaa myöhästymisiä Helsingin ja Karjaan välisellä rataosuudella sekä Helsingin ja Riihimäen välillä. Arvioidut myöhästymiset junaliikenteessä ovat 10 - 20 minuuttia.

Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Huopalahden kohdalla kaikki liikenne meni kaupunkiradan raiteita pitkin molempiin suuntiin vähän ennen ja vähän jälkeen klo 23. Aikataulut heittivät myös melkoisesti.
 
Itse taas tulin 18min myöhässä olevalla 4 yksikköisellä I-junalla... Matkustajat vielä puhuivat että olisi muutama aikaisempi vuoro jääny välistä, mutta vahvistusta asiaan en löytänyt. Tämä siis n. 18 jälkeen. Myös K-junia ajettiin 4-yksikköisinä, ja osa ainakin näytti pysähtyvän Tapanilassa, siis tunnuksella K. Samaan aikaan muistan olleen myös jokin tekninen vika jossain ohjausjärjestelmässä tai vaihteissa. Näin ne VR:n junat kulkee ei lumisateessaki ;) Vaikka VR on syytön näissä jutuissa. Kyseisenä päovänä ei siis lunta edes satanut, pakkasta oli n. -5 - -12astetta.
 
Takaisin
Ylös