• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Metro uudistuu -julkaisu ilmestynyt

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL ja Länsimetro Oy ovat yhdessä tuottaneet metron uudistumisesta kertovan julkaisun. Metro uudistuu -lehti on jaettu lähes joka kotiin pääkaupunkiseudulla 1.12. ilmestyneiden Helsingin Uutisten, Vantaan Sanomien ja Länsiväylän välissä. Lehteä saa myöhemmin myös suurimmilta metroasemilta Rautatientorilta, Hakaniemestä, Herttoniemestä, Itäkeskuksesta sekä Ruoholahdesta.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Lehden informatiivisuusaste on samalla tasolla Правда-nimisen äänitorven kanssa.
 
Meillä Itä-Vantaalla joka kotiin jaettuna tuollainen lähinnä ärsyttää, varmaan ihan sellaistakin, joka ei ole perehtynyt länsimetron vaihtoehtoihin ja niiden kustannuksiin... "Metro on kaikille" - niinpä kai, mutta 15 km päässä kotoa :)
 
Täytyypä hakea tuo pamfletti itselle, sitten kun sitä on jaossa HKL:n lipputoimistossa. Itselläni kun on mainostenjakokielto postilaatikossa, niin en ole tällaista mainosläpyskää saanut. Kotona on takka ja aina tarvitaan painotuoreita sytykkeitä, eikä tämä siis ole asian halkomista.
 
Takaisin
Ylös