• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Tehostettuja lipuntarkastuksia metrossa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL:n matkalippujen tarkastajia näkyy lähiviikkoina tavallista enemmän metroliikenteessä. Oma lippu kannattaa ottaa ajoissa esille.

Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Huomasin eilen Rautatientorilla. Hyvä että valvovat. Minulla on matkakortti aina housuntaskussa, mistä sen saa parissa sekunnissa.

En ymmärrä miksi jotkut pistävät sen laukun tai repun tms. pohjalle. :lol:

Suurinosa taitaa olla ihan rehellisiä matkaajia, mutta joku varmaan aina saadaan kiinni. Mutta mikseivät tarkastukset voi aina olla "tehostettuja". Miksi aina se että saadaan jotain aikaan vaatii "tehostettuja" toimia. Viimeksi näin sivusilmällä tarkastajan 2-3 vuotta sitten, ja sitä ennen ties koska. Lumetkin saatiin pois vasta "tehostetuilla" toimilla, on se kumma. Ja HSL:kin lupaa "tehostettua" vartiointia.

Aina kaikki on "tehostettua", kun normaali menetelmillä ei saada mitään aikaan. Tai sitten normaalisti ei tehdä mitään, ja kun on "tehostettua" niin sitten tehdään.
 
Älä nyt, omalle kohdalleni tarkastajat sattuivat lauantai-aamuna linjalla v61. ;)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Miksi tehostetusta tarkastuksesta yleensä pitää ilmoittaa etukäteen? Porukkaahan jäisi enemmän nalkkiin kun ei etukäteen varotettaisi matkustajia! Itselleni osui vähän aikaa sitten lipuntarkastus bussilinjalla v51, sinänsä turhaa touhua tarkastaa lippuja sellaisilla bussilinjoilla joilla on on suljettu rahastusmalli eli kuskin ohi ei pääse ilman lippua, ennemmin tarkastusta kannattaisi keskittää kuntarajoille jolloin maksualue vaihtuu, hyviä paikkoja olisi esim. Hämevaara, Lehtisaari, Tammisto ja Hanasaari. Eilisessä metro-lehdessä oli juttua tarkastettujen lippujen määrästä, vuonna 2010 tarkastettiin vähemmän lippuja kuin vuonna 1999! Eikös tarkastajien määrää ole viime aikoina tuntuvasti lisätty, joten kuinka tarkastusten määrä on voinut alentua?
 
Takaisin
Ylös