• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Raitiovaunupysäkkien kevätpesu alkaa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL aloittaa raitiovaunupysäkkien kevätpesun ensi viikolla. Pysäkkipesut aloitetaan keskustan alueen raitiovaunupysäkeiltä. Pestävänä on kerrallaan yksi pysäkkipari. Työn ajaksi alue suljetaan, joten pestävänä olevat raitiovaunupysäkit eivät ole käytössä. Yhden pysäkkiparin peseminen kestää noin tunnin ja työtä tehdään päivisin kello 9-15 välillä.

Kevätpesujen aikana raitiovaunut ajavat normaaleja reittejään, mutta vaunut ohittavat pysähtymättä kulloinkin pestävänä olevat pysäkit. HKL:n henkilökunta opastaa ja neuvoo matkustajia suljettuna olevan pysäkkialueen välittömässä läheisyydessä.

Pysäkkejä ei ole ollut mahdollista pestä kuluneen talven aikana pitkään jatkuneiden pakkas-ten vuoksi. Kevätpesut voidaan aloittaa ensi viikolla, mikäli päivälämpötilat pysyvät riittävän korkeina. Aiempina vuosina pysäkit on pesty öiseen aikaan, jolloin yöpakkaset ovat hidastaneet töiden aloittamista. Kevätpesuja saadaan nopeutettua, kun työ tehdään päivisin. Pysäkkien kevätpesu kestää muutaman viikon.

Raitiovaunupysäkkien peseminen edistää siistiä kaupunkikuvaa. Pysäkkien kevätpesu myös vähentää katupölyn määrää.

Lisätietoa:
ratapäällikkö Veli Rintala, p. (09) 310 35520



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös