• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Mobiilikisan jatkoon 17 kilpailutyötä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Mobiilikisan jatkoon 17 kilpailutyötä

HSL:n Mobiilikisan raati on valinnut kisan seuraavaan vaiheeseen kelpuutetut ehdotukset. Valinnassa jäi ulkopuolelle paljon hyviä idoita ja käyttökelpoisia palveluita. Kaikkiaan 17 kilpailutyössä idea ja kokonaisuus oli tuomariston mukaan riittävän pitkällä jatkoon pääsemiseksi.

HSL:n Mobiilikisan tarkoituksena on etsiä mobiililaitteiden käyttäjille palveluja, jotka kannustavat pyöräilemään, kävelemään ja käyttämään joukkoliikennettä. Mukaan saattoi tulla jo olemassa olevilla, kilpailua varten tehdyillä uusilla tai vielä demovaiheessa olevilla, mobiililaitteilla toimivilla palveluilla tai sovelluksilla. Ainoa vaatimus oli, että aikataulu- ja reittitiedot perustuvat HSL:n ohjelmointirajapintojen tietoihin.

Kilpailussa ei ole erillisiä sarjoja, vaan tuomaristo pyrkii palkitsemaan monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin tehtyjä ja eri kehitysvaiheissa olevia kilpailutöitä.

Jatkoon valitut kilpailutyöt



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös