• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Hakaniemen pitkät liukuportaat peruskorjataan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Hakaniemen metroaseman eteläpään pitkien liukuportaiden peruskorjaus alkaa 2.5. Peruskorjauksen ajan kolmesta liukuportaasta yksi on suljettuna korjauksen vuoksi. Kaikki kolme liukuporrasta korjataan vuorollaan.

Peruskorjauksessa portaat puretaan kokonaisuudessaan ja tarvittavat osat uusitaan. Lisäksi portaiden turvallisuutta parannetaan nykymääräyksiä vastaavaksi. Liukuportaat ovat olleet toiminnassa Hakaniemen metroaseman avaamisesta, vuodesta 1982 lähtien.

Työn ajan metroaseman eteläpäässä on käytössä vain yksi liukuporras asemalta ylös ja yksi alas. Erityisesti ruuhka-aikoina tämä voi tarkoittaa portaiden ruuhkautumista. Aseman hissit toimivat normaalisti.

Korjaustyön arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2012.

Myös lyhyet liukuportaat Hakaniemessä Sampo-talon kulmalla korjataan 13.6. alkaen. Näiden liukuportaiden peruskorjauksen arvioidaan valmistuvan tämän vuoden syksyllä.

Viime vuonna uusittiin Hakaniemen pohjoispään pitkät liukuportaat.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös