• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Helsinki City Runista poikkeusreittejä raitiovaunuille ja busseille 7.5.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Helsinki City Runista poikkeusreittejä ratikoille ja busseille 7.5.

Raitiolinjat 3B, 3T, 7A, 7B ja 8 sekä bussilinjat 53, 58, 69 ja 70T liikennöivät poikkeusreittejä lauantaina 7.5. Helsinki City Run –tapahtuman vuoksi. Tapahtuma vaikuttaa Helsinginkadun, Nordenskiöldinkadun ja Pasilan liikenteeseen.

Raitiolinja 8 ja bussilinjat 53 ja 70T ajavat poikkeusreittejä n. klo 15 -16, koska Helsinginkatu suljetaan liikenteeltä Mannerheimintien risteyksen ja Vauhtitien risteyksen välillä

Raitiolinja 8 ajaa tunnin ajan kolmosten reittiä Nordenskiöldinkadun ja Läntisen Brahenkadun kautta

Bussi 70T lähtee Kampin sijasta Rautatientorilta ja ajaa Kaisaniemenkadun ja Siltasaarenkadun kautta Hämeentielle, josta se jatkaa omaa reittiään. Bussi myös palaa Rautatientorille Kaisaniemenkadun ja Siltasaarenkadun kautta.

Bussi 53 ajaa molemmissa suunnissa reittiä Nordenskiöldinkatu - Reijolankatu - Tukholmankatu. Reittiosuus Eino Leinon kadun ja Topeliuksenkadun kautta jää ajamatta.

Raitiolinjat 3T, 3B, 7A ja 7B sekä bussilinjat 58 ja 69 liikennöivät poikkeusreittejä n. klo 16 – 18. Linjoilta jää ajamatta Nordenskiöldinkadun kautta kulkeva reittiosuus, koska katu suljetaan liikenteeltä Urheilukadun ja Reijolankadun risteyksien ja Viipurinkadun risteyksen väliltä

Raitolinja 3B kulkee Helsinginkadun kautta. 3T ajaa Töölöstä päin tullessaan Ruusulankadulle asti, josta matka jatkuu 3B:nä. Kartta kolmosten poikkeusreitistä (pdf, 215 kB): Näytä liitetiedosto 1187.

Raitiolinjat 7A ja 7B ajavat reittiä Helsinginkatu - Alekis Kiven katu - Itä-Pasila, joten Länsi-Pasilan osuus jää ajamatta. Pasilassa seiskat kiertävät reittiä Kellosillan pysäkki - Messukeskuksen pysäkki - Pasilan aseman pysäkki. Kartta seiskojen poikkeusreitistä (pdf, 218 kB): Näytä liitetiedosto 1188.

Bussilinja 58 liikennöi kumpaankin suuntaan reittiä Mannerheimintie – Hakamäentie – Ilmalankatu – Radiokatu – Pasilankatu – Pasilansilta – Ratapihantie – Aleksis Kiven katu.

Bussi ajaa 69 Ratapihantielle reittiä Helsinginkatu – Sturenkatu.

Helsinki City Run lähtee Eläintarhan urheilukentän vierestä Vauhtitieltä kello 15 alkaen. Tapahtumassa on kuusi lähtöryhmää, jotka starttaavat 10 minuutin välein.

Reitti kiertelee Eläintarhan lähtöalueen jälkeen Töölön- ja Kaisaniemenlahden kautta Eläintarhantielle ja Alppipuistoon ja edelleen eteläisen Keskuspuiston kautta Pikku Huopalahteen, josta se palaa Keskuspuiston kautta Eläintarhanalueelle. Maali sijaitsee Olympiastadionilla.
Juoksijoita on mukana yli 13 000.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös