Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Reittioppaasta parhaat reitit pyöräilyviikolle

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  6164

  oletus Reittioppaasta parhaat reitit pyöräilyviikolle

  Reittioppaasta parhaat reitit pyöräilyviikolle

  Reittiopas antaa joukkoliikenteen reittien lisäksi vinkit myös pyöräily- ja kävelyreitteihin. Voit hakea reittiä kartalta tai kirjoittamalla osoitteet hakulaatikoihin. Reitille voi lisätä välipisteitä ja sen voi valita kulkemaan kevyen liikenteen väyliä tai suorinta reittiä pitkin. Voit myös hakea asfalttipäällysteisiä tai sorapintaisia katuja suosivan reitin. Näkymäksi voi valita kartan tai sateliittikuvan. Reitin voi tulostaa kokonaisuudessaan tai valita tulosteeseen osan siitä.

  Reitin lisäksi saat Reittioppaasta paljon muutakin pyöräilijää kiinnostavaa tietoa. Voit klikata näkyviin esimerkiksi valtakunnalliset pyörämatkailureitit, pääkaupunkiseudun ulkoilukartan koko reittiverkoston tai liikunta paikat, jyrkät mäet, kahvilat, ulkoilumajat, rakennustyömaat ja liikennevalot. Reitin korkeusprofiilista näet havainnollisesti matkan varrelle osuvat nousu- ja laskuosuudet.

  Valtakunnallisen pyöräilyviikon teemana on tänä vuonna "Pyöräile iloa elämään!" Teemalla halutaan korostaa sitä, että pyöräily kohentaa niin fyysistä, psyykkistä kuin sosiaalistakin hyvinvointia. Viikkoa vietetään 7.–15.5. Etsi Reittioppaasta vinkit parhaisiin pyöräilyreitteihin ja pyöräile sinäkin iloa elämään!

  Fillaristit.fi tiedon jakoon

  Fillaristit.fi on maaliskuussa 2011 avattu yhteisöllinen nettipalvelu, jossa pyöräilijät voivat kartan avulla jakaa pyöräilyyn liittyvää tietoa, kuten paikkoja ja reittejä. Toisten lisäämiä merkintöjä voi kommentoida ja palveluun lähettää kuvia.

  Palvelu on tarkoitettu kaikille pyöräilyn harrastajille: sekä tavallisille arki pyöräilijöille että erilaisille harrastusryhmille, kuten maasto- tai maantiepyöräilijöille.

  Fillaristit-palveluun voi merkitä muiden pyöräilijöiden iloksi mm. hienoja tai vaarallisia/ongelmallisia paikkoja, kehitysideoita, pyöräilypalveluita, kahviloita ja kioskeja sekä maastopyöräilypaikkoja. Lisätyt paikat näkyvät myös Pyöräilyn ja kävelyn reittioppaassa.

  Pyörä mukaan metroon tai lähijunaan

  HSL:n lipulla matkustava saa kuljettaa polkupyörää maksutta HSL:n alueen lähijunissa ruuhka-aikojen ulkopuolella, jos junassa on tilaa. Ruuhka-aikoina (ma–pe klo 7–9 ja klo 15–18) polkupyörien kuljettaminen ei ole sallittua. Metrossa polkupyörän voi kuljettaa maksutta, jos vaunussa on tilaa. Metroasemilla polkupyörällä ajo on kielletty. Asemalla pyörää on turvallisinta kuljettaa hissillä.
  Polkupyöriä ei saa kuljettaa busseissa eikä raitiovaunuissa.


  Kävelyn ja pyöräilyn reittiopas
  Fillaristit-palvelu  Lue uutinen HSL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 03.06.2011 kello 16:02. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. HSL: HSL neuvoo parhaat pyöräilyreitit Fillarimessuilla
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 09.03.2011, 08:40
 2. HSL: HSL neuvoo parhaat pyöräilyreitit Fillarimessuilla
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 04.03.2010, 13:30
 3. Parhaat bussit Tampereella
  kirjoittanut jtm foorumissa Tampereen paikallisliikenne
  Vastauksia: 27
  Viimeisin viesti: 08.02.2010, 19:17
 4. Parhaat linjat
  kirjoittanut Ajomestari foorumissa HSL-alueen paikallisliikenne
  Vastauksia: 6
  Viimeisin viesti: 14.12.2006, 17:18

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •