• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL Maailma kylässä -festivaaleilla 28.-29.5.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL Maailma kylässä -festivaaleilla

HSL on yksi tämänvuotisen Maailma kylässä -tapahtuman pääpartnereista. Kaisaniemen puistoon ja Rautatientorille levittäytyvä festivaali tarjoaa kulttuuria eri puolilta maailmaa ja monipuolista asiaohjelmaa lauantaina ja sunnuntaina 28.- 29.5.

Kaikille avoin maksuton kaupunkifestivaali on HSL:lle luonteva foorumi esitellä joukkoliikennepalveluja ja kuunnella palvelujen käyttäjiä. Viime vuonna festivaali keräsi noin 70 000 kävijää.

Liikuttavia tarinoita

HSL:n osastolla E213 Kaisaniemen puiston Mahdollisuuksien tori -teltassa tarinoidaan. Tule kertomaan oma joukkoliikennetarinasi ja katsomaan, millaiset sattumukset ovat liikuttaneet muita!

HSL:n tarinasivustolla on Maailma kylässä -festarien kunniaksi 20.5. alkaen kilpailu, jossa kaikki tarinansa kertovat osallistuvat HSL:n kausilippujen sekä leffalippujen arvontaan. Kilpailu on käynnissä kaksi viikkoa osoitteessa www.hsltarina.fi.

Tony Allen ja Jimi Tenor yhteiskeikalla

HSL:n tuottama säveltäjä-muusikko Jimi Tenorin ja rumpali Tony Allenin yhteiskonsertti huipentaa festari-illan lauantaina klo 18.30 alkaen Kaisaniemen puiston Savanni-lavalla. Nigerialaissyntyinen Tony Allen tunnetaan afrobeatin keskeisenä kehittäjänä. Lahtelainen Jimi Tenor liikkuu vaivattomasti elektronisen ja afrikkalaisen musiikin, jazzin ja funkin poluilla.

Joukkoliikenne kuuluu kaikille

HSL tuo tapahtumaan paneelikeskustelun otsikolla Esteetöntä joukkoliikennettä kaikille. Miten esteetön liikkuminen toteutuu joukkoliikenteessä, ja miten sitä voisi edelleen kehittää? Miksi esteetön joukkoliikenne on kaikkien yhteinen etu?

Paneelissa ovat mukana Tiina Hedren Kuurojen Liitosta, Ismo Helén Kynnys ry:stä, Jukka Jokiniemi Näkövammaisten Keskusliitosta, Maija Könkkölä Invalidiliitosta ja Kerkko Vanhanen Helsingin seudun liikenteestä. Paneelin juontaa Jani Toivola ja se käydään Taiga-lavalla sunnuntaina klo 11.30 – 12.10.

Testaa pyörätuolirata

Invalidiliitto tuottaa Maailma kylässä -festivaalille pyörätuoliradan, jossa on mukana myös HSL:n Jouko-bussi. Radalla voi testata, miltä maailma näyttää pyörätuolista katsottuna ja miten arkiympäristön esteistä selviää, kun ei voi hypätä niiden yli. Pyörätuolirata on Rautatientorilla Aleksis Kiven patsaan lähellä.

Maailma kylässä -tapahtuma on avoinna lauantaina 28.5. klo 11 – 20 ja sunnuntaina 29.5. klo 11 – 18.


Lisätietoa ja tapahtuman koko ohjelma: www.maailmakylassa.fi
Hae reittisi ja aikataulusi tapahtumaan Reittioppaasta
HSL Facebookissa
HSL:n Maailma kylässä -festivaalin partneriksi (tiedote 28.3.2011)
Lue lisää HSL:n nimikkokonsertin tähdistä Tony Allenista ja Jimi Tenorista



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös