• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Metroasemilla taidetta lähellä arkea

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Teollisuustaiteen Liitto Ornamon 100-vuotisjuhlavuoden kaupunkitaidetapahtuma Oon kaupungissa tuo taidetta helsinkiläisten arkiympäristöön: kaduille, lähiöihin ja metroasemille. Tapahtuman tavoitteena on yllättää ja ilahduttaa - tuoda taide lähemmäksi arkea.

Taidetapahtuma näkyy useilla metroasemilla: Kaisaniemessä, Hakaniemessä, Kalasatamassa, Mellunmäessä, Rastilassa ja Vuosaaressa. Teokset ovat asemilla esillä 13.5. - 31.8. Kaupunkitaidetapahtuman toteuttavat Taiteilijat O ry ja Ornamon taidejaosto.

"Ekoteon teet kun roskat roskiisi laitat" lukee lapussa roskiskukan alla.Yksi taidetapahtumat teoksista, kuvien roskiskukat ja muovikukista koottu köynnös kuuluvat tekstiili- ja kuvataiteilija Johanna Suonpään ideoimaan yhteisöllinen projektiin "Muovitieteellinen puutarha", joka levittäytyy Hakaniemen ja Kaisaniemen metroasemille. Se on toteutettu yhteistyössä Kaisaniemen 5A luokan kanssa.

Lisää asemilla olevia teoksia on nähtävänä internetissä osoitteessa www.oonkaupungissa.fi.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös