• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Kulttuuriratikka ajaa kesän linjalla 5

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kulttuuriratikka ajaa kesän linjalla 5

Kulttuuriratikka siirtyy kesän ajaksi 6.6. – 14.8. uudelle raitiovaunulinjalle 5.

Kulttuuriratikka ajaa linjalla 5 tiistaista torstaihin. Live-ohjelmaa tarjoillaan kello 16.10–17.02 Kauppatorin pysäkiltä alkaen.

Reitti kulkee seuraavasti: Kauppatori–Eteläranta–Olympialaituri–Kaivopuisto–Neitsytpolku–Kapteeninkatu–Eiran sairaala–Viiskulma–Iso Roobertinkatu–Fredrikinkatu–Erottaja–Ylioppilastalo–Rautatieasema–Mikonkatu–Aleksanterinkatu–Senaatintori–Kauppatori.

Tiistaisin ratikassa on vaihdellen tanssia, teatteria, performanssia, runonlausuntaa ja kirjailijavierailijoita. Torstaisin muusikot tarjoilevat live-esityksiä. Keskiviikkoisin koetaan toisinaan tunnelmia kaupungin festivaaleista. Tv-näytöillä pyörii kaksi AV-arkin kokoamaa videoteossarjaa, jotka rakentuvat aina tietyn teeman ympärille.

Kulttuuriratikka on avoin tavallisen matkalipun hintaan.

Kulttuuriratikka on HSL:n, HKL:n ja Kulttuuritehdas Korjaamon yhteistyöprojekti. Korjaamo vastaa ohjelmiston tuotannosta.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös