• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Linja 3B poikkeusreitillä neljänä yönä viikoilla 23 ja 24

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Linja 3B poikkeusreitillä neljänä yönä

Hakaniemessä tehtävien ratatöiden vuoksi linja 3B ajaa viikoilla 23 ja 24 muutamina öinä poikkeusreittiä. Ratatöitä tehdään maanantain 6.6., tiistain 7.6., sunnuntain 12.6. ja maanantain 13.6. jälkeisinä öinä klo 24 alkaen.

Raitiolinja 3B ajaa poikkeusreittiä kunakin yönä vain toiseen suuntaan. Vaunut eivät silloin liikennöi Rautatieaseman, Hakaniemen ja Karhupuiston kautta, vaan ne ajavat Ylioppilastalon ja Urheilutalon välisen osuuden Mannerheimintietä ja Helsinginkatua pitkin.

Linjalla 3B poikkeusreittejä ajetaan seuraavasti:
  • Maanantain 6.6. jälkeisenä yönä Eläintarhasta keskustan suuntaan
  • Tiistain 7.6. jälkeisenä yönä keskustasta Eläintarhan suuntaan
  • Sunnuntain 12.6. jälkeisenä yönä keskustasta Eläintarhan suuntaan
  • Maanantain 13.6. jälkeisenä yönä Eläintarhasta keskustan suuntaan

Poikkeusreittiä ajetaan Eläintarhasta keskustaan 23.53 lähdöstä alkaen ja Eirasta klo 23.50 lähdöstä alkaen.

Raitiovaunun ollessa poikkeusreitillä Lasipalatsin ja Urheilutalon välillä liikennöi korvaava bussi 3X noin 20 minuutin välein. Bussi käyttää Lasipalatsilla Mannerheimintiellä Sokoksen edessä olevaa pysäkkiä. Lasipalatsin ja Hakaniemen välillä bussi ei käytä raitiovaunupysäkkejä, vaan pysähtyy kaikilla reitin varrella olevilla bussipysäkeillä. Kalliossa bussi pysähtyy raitiovaunupysäkeillä.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös