• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Keskikesän aikataulut tulevat voimaan 27.6.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Keskikesän aikataulut tulevat voimaan 27.6.

Useilla bussilinjoilla sekä metrolla on keskikesällä 27.6. - 31.7. harvennetut arkiaikataulut. Raitioliikenteessä ajetaan myös lauantaisin harvennetuin aikatauluin.

Helsingin bussilinjoja 67X, 68X, 71V ja 81B sekä Espoon linjaa 20 ja Keravan linjaa 9 ei liikennöidä lainkaan keskikesällä 27.6. - 31.7. Keravan linjaa 8 ajetaan keskikesällä kutsutakseilla.

Helsingin kesäaikataulukirjassa ja busseissa jaettavissa linjakohtaisissa aikatauluissa on erilliset keskikesän aikataulut niille bussi- ja raitiolinjoille, joiden aikataulut muuttuvat. Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen sekä Vantaan ja Keravan aikataulukirjoihin keskikesällä ajamatta jäävät lähdöt on merkitty +:lla.

Keskikesän lähtöajat saa Reittioppaasta jo nyt, jos hakuajankohta on kyseisellä ajanjaksolla. Reittioppaan linja- ja pysäkkikohtaisten aikataulujen haku vie kuitenkin vielä toistaiseksi 26.6. asti voimassa oleviin aikatauluihin, sillä keskikesän aikataulut päivittyvät hakuun vasta 27.6. Keskikesän aikataulut löytyvät tällä hetkellä internetistä sivulta, jossa on koko kesän tulostettavat pdf-aikataulut.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös