• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

TJ: Kaupunkiraitiotien suunnitelmista avattiin karttapalautepalvelu

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kaupunkiraitiotien suunnitelmista avattiin karttapalautepalvelu

14.06.2011

Tampereen seudun joukkoliikenteen kehittämiseksi suunnitellaan modernia kaupunkiraitiotietä linjalle Hervanta–Keskusta–Lentävänniemi. Keväällä 2011 jatkoon valituista raitiotievaihtoehdoista on avattu internetissä karttapalautepalvelu. Kyselyyn voi vastata 7.8.2011 saakka.

Jatkoon valituista vaihtoehdoista on laadittu linjausten ja pysäkkien osalta aiempaa tarkemmat suunnitelmakartat. Raitiotievaihtoehdot eroavat toisistaan joukkoliikennejärjestelmän kannalta keskeisillä alueilla (Pispala, Keskusta ja Kaleva).

Karttapalautepalvelulla kerätään kommentteja esitetyistä suunnitelmaratkaisuista ja niiden vaikutuksista. Tarkoituksena on vertailla vaihtoehtoja ja tuottaa tietoa jatkosuunnittelua varten. Uusia linjausvaihtoehtoja ei enää tässä vaiheessa pyritä rakentamaan. Kommentointi-osiossa voi antaa paikannettua palautetta. Toisessa osiossa voi tutustua muiden kommentteihin ja kertoa mielipiteensä niistä.

Raitiotien vaihtoehtojen eroja bussivaihtoehtoon vertaillaan kesä–elokuun aikana. Jatkoon valitut vaihtoehdot ovat nähtävillä myös elo–syyskuun vaihteessa järjestettävässä yleisötilaisuudessa. Kaupunkiraitiotien alustava yleissuunnitelma, vertailu bussiliikenteeseen sekä kustannusarvio valmistuvat syksyllä, minkä jälkeen jatkosuunnittelusta voidaan tehdä päätöksiä.

Linkki karttapalautepalveluun
(sivustosta vastaa Ramboll Oy)

Kaupunkiraitiotien omat sivut



Lue uutinen Tampereen Joukkoliikenteen sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös