Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Kaupunkiraitiotien suunnitelmista avattiin karttapalautepalvelu

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8728

  oletus Kaupunkiraitiotien suunnitelmista avattiin karttapalautepalvelu

  Kaupunkiraitiotien suunnitelmista avattiin karttapalautepalvelu

  14.06.2011

  Tampereen seudun joukkoliikenteen kehittämiseksi suunnitellaan modernia kaupunkiraitiotietä linjalle Hervanta–Keskusta–Lentävänniemi. Keväällä 2011 jatkoon valituista raitiotievaihtoehdoista on avattu internetissä karttapalautepalvelu. Kyselyyn voi vastata 7.8.2011 saakka.

  Jatkoon valituista vaihtoehdoista on laadittu linjausten ja pysäkkien osalta aiempaa tarkemmat suunnitelmakartat. Raitiotievaihtoehdot eroavat toisistaan joukkoliikennejärjestelmän kannalta keskeisillä alueilla (Pispala, Keskusta ja Kaleva).

  Karttapalautepalvelulla kerätään kommentteja esitetyistä suunnitelmaratkaisuista ja niiden vaikutuksista. Tarkoituksena on vertailla vaihtoehtoja ja tuottaa tietoa jatkosuunnittelua varten. Uusia linjausvaihtoehtoja ei enää tässä vaiheessa pyritä rakentamaan. Kommentointi-osiossa voi antaa paikannettua palautetta. Toisessa osiossa voi tutustua muiden kommentteihin ja kertoa mielipiteensä niistä.

  Raitiotien vaihtoehtojen eroja bussivaihtoehtoon vertaillaan kesä–elokuun aikana. Jatkoon valitut vaihtoehdot ovat nähtävillä myös elo–syyskuun vaihteessa järjestettävässä yleisötilaisuudessa. Kaupunkiraitiotien alustava yleissuunnitelma, vertailu bussiliikenteeseen sekä kustannusarvio valmistuvat syksyllä, minkä jälkeen jatkosuunnittelusta voidaan tehdä päätöksiä.

  Linkki karttapalautepalveluun
  (sivustosta vastaa Ramboll Oy)

  Kaupunkiraitiotien omat sivut  Lue uutinen Tampereen Joukkoliikenteen sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 28.06.2011 kello 13:19. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. Vastauksia: 17
  Viimeisin viesti: 15.06.2010, 15:05

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •