• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Bussi 4X korvaa raitiolinjan 4 Munkkiniemessä 18. – 22.7.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Bussi 4X korvaa raitiolinjan 4 Munkkiniemessä 18. – 22.7.

Raitiolinja 4 ei aja Töölön tullin ja Munkkiniemen väliä 18. - 22.7. Ajamatta jäävän reittiosuuden korvaa bussi 4X.

4X liikennöi raitolinjan 4 reittiä Töölön tulli – Tukholmankatu – Paciuksenkatu – Munkkiniemen puistotie – Laajalahdentie – Saunalahdentie – Hollantilaisentie – Laajalahdentie – Munkkiniemen puistotie – Paciuksenkatu – Tukholmankatu – Töölön tulli.

4X käyttää reitin varrella olevia bussipysäkkejä, sen sijaan raitiovaunupysäkit nimeltään ”Töölön tulli” Munkkiniemen suunnasta tullessa, ”Meilahden sairaala”, ”Meilahdentie”, ”Paciuksenkaari”, ”Munkkiniemen puistotie” ja ”Laajalahden aukio” ovat pois käytöstä.

Vaihto raitiovaunusta bussiin tapahtuu Tukholmankadun raitiovaunupysäkillä ”Töölön tulli” (0113). Munkkiniemen suunnasta tullessaan bussi 4X jättää matkustajat Tukholmankadulle ”Töölön tulli”-nimiselle bussipysäkille (1378), josta matkustajien on keskustaan päästäkseen käveltävä Mannerheimintielle linjan 10 pysäkille ”Töölön tulli” (0134).

4X pyrkii liikennöimään 4 vuorovälein eli bussi kulkee 7-8 minuutin välein. Matkaan kannattaa kuitenkin varata tavallista enemmän aikaa, koska bussi ei aina välttämättä tule pysäkeille ratikoiden aikataulussa.

Raitiolinjan 4 vaunut ajavat keskustasta tullessaan Töölön tullilta joko Kuusitielle tai Pikku Huopalahteen. Vaunut käyttävät poikkeusreitillä kaikkia reitin varren raitiovaunupysäkkejä.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Menevätköhän ne kaasuputket sitten raitioradan alla sen suuntaisesti, kun koko viikko tarvitaan.
Jos mennään kiskojen ali poikittain niin metrin levyinen kaivanto ei tarvitse edes tukea kiskojen alle.
 
Tämä on hassua uutisointia sillä yleensä on suoraan ilmoitettu syy. Kiireessä naputeltu tiedote?
 
Raitiolinjan 4 vaunut ajavat keskustasta tullessaan Töölön tullilta joko Kuusitielle tai Pikku Huopalahteen.

Mitähän tämä sitten mahtaa tarkalleen tarkoittaa? Arvotaanko määränpää, suoritetaanko matkustajagallup vai saako kuski päättää? :mrgreen:
 
Mitähän tämä sitten mahtaa tarkalleen tarkoittaa? Arvotaanko määränpää, suoritetaanko matkustajagallup vai saako kuski päättää? :mrgreen:

Jos Kuusitien silmukka on täynnä vaunuja jo? Paitsi ei se vuoroväli niin suuri ole, etteikö mahtuisi, kolme vai neljäkö siihen mahtuikaan? Ja T-vuorothan ei kulje nyt kesällä edes... Pakko myöntää että aika jännä tuo kohta... :lol:
 
Jos Kuusitien silmukka on täynnä vaunuja jo?

Suurin piirtein näin se on ilmaistu kuljettajien tiedotteessa, eli kai kuljettaja sitten ratkaisee asian tullessaan Kuusitien kohdalle. Vaunuissahan lukenee keulassa Munkkiniemi, minne se vaunu ei ainakaan ole menossa. Mutta minne se sitten menee, sen tietää Herra yksin ja Kuusitien kohdalla vihdoin myös kuljettaja :)

Jos Gasum saa hommansa kuntoon vauhdilla, niin liikennekin palaa normaalireitille ennen 22.7.
 
Takaisin
Ylös