• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

TJ: Talvikauden liikennöintimuutokset

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Talvikauden liikennöintimuutokset

18.07.2011

Aikataulujen vaihtuessa 8.8.2011 voimaan tulee joitakin liikennöintimuutoksia.

Linjan 11 päätepysäkki siirtyy Pirkkahallilta Pereelle Pirkkalan puolelle.

Linjan 28 aikataulurakennetta muutetaan. Aikataulut sovitetaan arkipäivisin siten, että Sorila-Pyynikintori -välille muodostuu mahdollisimman tasavälinen 20 minuutin vuorovälin tarjonta yhteistyössä linjan 90 (Teisko) kanssa. Linjat 28 ja 90 pysähtyvät myös samoilla pysäkeillä Itsenäisyydenkadulla ja Teiskontiellä. Myös lähtölaituri Pyynikintorilla on yhteinen.

Poikittaislinja 38 Atalasta Hervantaan saa lisää vuoroja, kun linjalla aletaan liikennöidä puolen tunnin välein aiemman tunnin sijasta.

Uusi linja 5 alkaa liikennöidä Keskustorilta Lahdesjärven kautta Vuorekseen ja sieltä edelleen Hervannan kautta TAYSiin. Liikenteen aloitusajankohta on vielä avoin, mutta liikennöinti käynnistyy viimeistään 1.1.2012.

Posti jakaa talven aikataulukirjat kotiin 1.-5.8. Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla, Orivedellä, Vesilahdella ja Ylöjärvellä. Samalla viikolla tamperelaisiin kotitalouksiin jaetaan myös lehti Sinisten bussien matkassa, jossa kerrotaan joukkoliikenteen ajankohtaisista asioista.



Lue uutinen Tampereen Joukkoliikenteen sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös