• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Aikataulukirjat jaetaan elokuun ensimmäisellä viikolla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Aikataulukirjat jaetaan elokuun ensimmäisellä viikolla

HSL:n aikataulukirjojen kotijakelu alkoi maanantaina 1.8. Syksyn ja talven aikataulukirjat jaetaan kotitalouksiin Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla ja Kirkkonummella 1.–5. elokuuta. Keravalla jaetaan erillinen Keravan bussiaikataulut ja linjakartta. Mikäli posti ei ole tuonut aikataulukirjaa perjantain 5.8. aikana, jakeluhäiriöstä voi ilmoittaa Itellan palvelunumeroon 0200 71000. Ilmoituksia otetaan vastaan 19.8. saakka.

Aikataulukirjoja on jaossa 8.8. alkaen HSL:n palvelupisteissä sekä Espoon ja Vantaan yhteispalveluissa, VR:n lipunmyyntiasemilla ja seudun R-kioskeilla Helsinkiä lukuun ottamatta. Palvelupisteistä on lisäksi saatavissa bussien linjakarttoja.

Syysaikataulut voimaan 15.8.

Helsingin seudun joukkoliikenne siirtyy syysaikatauluihin maanantaina 15.8. Syksyn lähtöajat saa Reittioppaasta jo nyt, jos matkan ajankohdaksi valitsee 15.8. tai sen jälkeen. Hakutuloksen linkit vievät kuitenkin vielä kesän linja- ja pysäkkikohtaisiin aikatauluihin.

Syksyn linja- ja pysäkkikohtaiset aikataulut päivittyvät internetiin vasta, kun ne tulevat voimaan 15.8. Tällä hetkellä syksyn aikataulut löytyvät internetistä seuraavilta sivuilta:
Tulostettavat linjakohtaiset aikataulut
Pysäkkikohtaiset aikataulut



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös