• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Lisäliikennettä Barona Areenalle 20.8.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Lisäliikennettä Barona Areenalle 20.8.

HSL järjestää lisäliikennettä Espoon Barona Areenalle lauantaina 20.8. Dalai-laman vierailun johdosta. Ovet avataan klo 8, ja yleisötilaisuus alkaa kello 10. Yleisöä arvioidaan saapuvan paikalle noin 7 000.

Seutubussilla 107 (Kamppi–Tapiola–Suurpelto) on lisälähtöjä ennen tapahtuman alkua ja bussilla 109 (Kamppi–Tapiola–Jorvi) sen päätyttyä.

Lisävuorojen arvioidut lähtöajat:

Linjaklo
107
Kampista7.24
107Kampista7.40-7.50
107Kampista8.20
109Tapiolan Urheilupuiston pysäkiltä15.52–16.05
109Tapiolan Urheilupuiston pysäkiltä16.12–16.25
109Tapiolan Urheilupuiston pysäkiltä16.50




Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
HSL saisi viestinnässään kumartaa ennemmin oikeinkirjoituksen kuin brändien suuntaan, eli kirjoittaa Barona-areena jne.
 
HSL saisi viestinnässään kumartaa ennemmin oikeinkirjoituksen kuin brändien suuntaan, eli kirjoittaa Barona-areena jne.

Ainakin Barona areenan kotisivuilla nimi on kirjoitettu ilman väliviivaa joten en nyt nää tuossa virhettä tapahtuneen, on niitä isompiakin virheitä kuin jonkin väliviivan puuttuminen! Itse laitoin tänään HSL:lle palautetta kun huomasin eilen Pakkalassa linjan 650 pysäkkiaikataulua lukiessani että lähes kaikki 650 lähdöt oli merkitty kahteen kertaan, kuitenkin muutaman minuutin eroilla, esim. 6.54, 6.57, 7.54, 7.57, 8.23, 8.27, 8.41, 8.43 jne.
 
Ainakin Barona areenan kotisivuilla nimi on kirjoitettu ilman väliviivaa joten en nyt nää tuossa virhettä tapahtuneen, on niitä isompiakin virheitä kuin jonkin väliviivan puuttuminen! .

Vaikka sinun suhtautumisesi oikeakielisyyteen olisi vähättelevä, kuntayhtymän viestintäyksikköä sen pitäisi kiinnostaa.

Tietysti kotisivuillaan kirjoittavat "Barona Areena", koska se on kieliopista piittaamaton tuotenimi, ja näin toki paikan "oikea nimi". Tämä ei silti estä kirjoittamasta nimeä kieliopillisesti oikein, kuten esimerkiksi useat lehdet tekevät.
 
Minuakin sieppaa se, että nämä Hartwall Areenat sun muut kirjoittavat nimensä miten sattuu. Olihan meillä joskus myös Merita Pankki ja yhä vielä on Ilta=Sanomat. Mutta toisaalta yrityksellä on oikeus valita nimensä, sama homma kai pätee näihin sponsoreihinkin. Eli jos paikan virallinen nimi on Barona Areena, niin sitä täytyy HSL:nkin kunnioittaa. Helsingin puolella HKL:n peruja Hartwall Areenasta käytetään ihan ikiomaa HKL-nimeä Areena. Ei sellainenkaan toimi, kun tuo nimi ei kerro kellekään mitään.
 
Olihan meillä joskus myös Merita Pankki ja yhä vielä on Ilta=Sanomat. Mutta toisaalta yrityksellä on oikeus valita nimensä, sama homma kai pätee näihin sponsoreihinkin. Eli jos paikan virallinen nimi on Barona Areena, niin sitä täytyy HSL:nkin kunnioittaa.

Muistaakseni Hesari ilmoitti aikanaan, että he käyttävät lehdessään muotoa 'Merita-pankki'. No, Hesarin omakaan nimi ei vastaa nykymaailman oikeinkirjoitusnormia, mutta sille on historialliset syyt. Hesari taisi sitten luopua tuosta periaatelinjauksestaan, jos en aivan väärin muista, mutta mikäpä estää HSL:ää ryhtymästä suomen kielen norminvartijaksi. Ei Hesariakaan kukaan siihen hommaan äänestänyt, vaikka se semmoisen kuvan itsestään ehkä antaakin.
 
Takaisin
Ylös