Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Automaattimetroprojekti viivästymässä

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  7980

  oletus Automaattimetroprojekti viivästymässä

  Helsingin metron automatisointiprojekti on viivästymässä tähän asti ilmoitetusta aikataulustaan. Kyseessä on vaativa integraatioprojekti, jossa yhdistetään uutta teknologiaa olemassa oleviin ratkaisuihin ja kalustoon. Aiemmin automatisointia ei ole toteutettu vanhoihin juniin tai yhtä pohjoisiin olosuhteisiin kuin Helsingin metro.

  Viivästys aiheutuu siitä, että hankkeen lopullinen suunnittelu ei ole edennyt sille asetetun aikataulun mukaisesti. Myös esimerkiksi Vuosaaren laituriovikokeilun alkaminen on lykkääntynyt toistuvasti.

  Projekti on tähän mennessä edennyt mm. niin, että ensimmäinen vanha metrojuna on saatu varustettua automaattiajoon. Juna kulkee Vartiokylän metrovarikon testiraiteella automaatin ajamana.

  Metron automatisoinnin tilaaja HKL ja toimittaja Siemens neuvottelevat parhaillaan keinoista, joilla automatisointiprojektin onnistuminen varmistetaan.

  Alkuperäisen aikataulun mukaisesti Helsingin metron automatisoinnin pitäisi olla valmis alkuvuodesta 2014.  Lue uutinen HKL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 18.08.2011 kello 12:16. Syy: päivitetty

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •