• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Raitiolinjoilla 3B ja 3T poikkeusreittejä yöliikenteessä 29.8-1.9.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Raitiolinjoilla 3B ja 3T poikkeusreittejä yöliikenteessä 29.8-1.9.

Ratatöiden vuoksi kolmoset ajavat lähiöinä poikkeusreittejä seuraavasti:

Maanantain ja tiistain välisenä yönä 29.8 klo 24 – 30.8 klo 05 linja 3B ajaa Hakaniemestä tullessaan Urheilutalolta Helsinginkatua Oopperalle. Reittiosuus Alppilan ja Nordenskiöldinkadun kautta jää ajamatta. Toiseen suuntaan (Töölö-Eläintarha-Hakaniemi) liikennöidään normaalisti.

Tiistan ja keskiviikon välisenä yönä 30.8 klo 24 – 31.8 klo 05: linja 3T ajaa Oopperalta Helsinginkatua Urheilutalolle. Nordenskiöldinkadun ja Alppilan reittiosuus jää ajamatta. Toiseen suuntaan (Hakaniemi-Eläintarha-Töölö) liikennöidään normaalisti.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä 31.8 klo 24 – 1.9 klo 05 linja 3B ajaa jälleen Urheilutalolta Helsinginkatua Oopperalle, joten Alppilan ja Nordenskiöldinkadun osuus jää ajamatta. Toiseen suuntaan (Töölö-Eläintarha-Hakaniemi) liikennöidään normaalisti.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Mitenkähän tuo järjestely oikein toteutetaan, kun tietääkseni 3B:llä ja 3T:llä on sama vaunukierto?

Kun vaikkapa 3B ajaa maanantain ja tiistain välisenä yönä 29.8 klo 24 – 30.8 klo 05 Hakaniemestä tullessaan Urheilutalolta Helsinginkatua Oopperalle, alkaa myös 3T siitä Oopperalta, koskapa normaalisti sama vaunu vaihtaa linjalta toiselle Eläintarhassa. Miten siis se vaunu, joka normaalisti ajaa Hakaniemestä Alppilan suuntaan ja edelleen Eläintarhalle ja vaihtaa siellä linjakilpiä (3B-->3T), mutta nyt poikkeusreitillä oikaiseekin Hesaria pitkin Oopperalle, voisi ilmestyä jotenkin Eläintarhan pysäkille 3T:nä?

Kyllä minusta jää myös ajamatta 3T:n reittiosuus Eläintarha-Mansku-Töölön halli-Ooppera.

Ja sama asia toisinpäin kun 3T on poikkeusreitillä toiseen suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös