• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: Kutsu VR:n tiedotustilaisuuteen: Uusia palveluja ja hintavaihtoehtoja junamatkustajille

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Tiedotustilaisuus ja sähköinen tiedotustilaisuus 1.9. klo 10.VR tekee junalippujen hinnoitteluun ja ostamiseen muutoksia syksystä alkaen. Vaiheittain toteutettava hinnoittelu-uudistus käynnistetään syyskuun aikana ja sen vaikutukset näkyvät matkustajille heti.Tervetuloa kuulemaan uudistuksesta tiedo


Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Aamulla rautatieasemalta 30 päivän lippua ostaessa myyjä totesi tämän olevan viimeinen vanhanmallinnen lippu, jonka tulen ostamaan. Kuvallinen kortti + lippu korvataan kuulemma huomenna lipulla, joka pitää henkkarin kanssa näyttää lipuntarkastajalle.

Varmaan hyvä joillain reiteillä, mutta Z-junassa päivittäinen henkkarin kaivaminen ei ensihätään kuullosta palvelutason parannukselta. Ehkä vanha kuvallinen kantaosa kelpaa jatkossakin henkkarista?
 
Varmaan hyvä joillain reiteillä, mutta Z-junassa päivittäinen henkkarin kaivaminen ei ensihätään kuullosta palvelutason parannukselta.

Opiskelijalippuakin pitää näyttää aina opiskelijakortin kanssa, enkä kyllä ole koskaan kokenut sitä mitenkään vaivaksi.

Tarkastaako konnari todella Z-junassa liput? Eihän vyöhykealueella muuallakaan tarvitse lippua näyttää muuten kuin tarkastajille.
 
Tarkastaako konnari todella Z-junassa liput? Eihän vyöhykealueella muuallakaan tarvitse lippua näyttää muuten kuin tarkastajille.

Tarkastaa, Keravan ja Lahden välillä. Jo alun alkaen oikoradan auettua uusi yhteysväli jäi "vanhojen" vyöhykealueiden käytäntöjen ulkopuolelle. Samoin välillä Riihimäki-Lahti toimitaan näin.

Ja vielä tarkennuksena, vaikka varmasti tiesitkin: kyllä kaikkialla tarvitsee näyttää lippu myös konduktöörille (ja vaikka kuljettajallekin), jos sitä erikseen pyydetään näytille.
 
Takaisin
Ylös