• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kulosaaren metroaseman peruskorjaus valmis

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kulosaaren metroaseman uusi lippuhalli otetaan matkustajakäyttöön lauantaina 10.9. Samalla asemasta tulee jälleen esteetön, kun uusi hissi saadaan käyttöön. Tähän asti käytössä ollut varatie metrolaiturin toisesta päästä suljetaan lähipäivien aikana, joten jatkossa kulku asemalle on vain päälippuhallin kautta.

Kulosaaren aseman peruskorjauksessa aseman laiturialue katettiin uudelleen ja laiturin pintarakenteita saneerattiin. Aseman lippuhalli rakennettiin kokonaan uudelleen entistä laajempana ja sinne lisättiin liukuportaat ja uusittiin hissi. Käytettävyyden lisäksi remontti kohentaa metroaseman viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Peruskorjauksen ajan metro on liikennöinyt Kulosaaressa ns. apusiltoja pitkin, jotta laiturialueen työt ovat olleet mahdollisia. Nämä sillat poistetaan kahtena tulevana viikonloppuna 10. - 11.9. ja 17. - 18.9., jolloin metro liikennöi 12 minuutin vuorovälein. Junat liikennöivät osuuksilla Ruoholahti – Mellunmäki ja Itäkeskus – Vuosaari, joten Vuosaareen ja Vuosaaresta matkustavien on vaihdettava junaa Itäkeskuksessa.

Kulosaaren metroaseman peruskorjauksen valmistuminen viivästyi huomattavasti alun perin ilmoitetusta aikataulustaan. HKL haluaa kiittää kulosaarelaisia ja Kulosaaren koululaisia kärsi-vällisyydestä tarjoamalla maanantaina 12.9. klo 8 - 13 kahvia, mehua ja pullaa aseman käyttäjille. HKL:n toimitusjohtaja Matti Lahdenranta on maanantaina Kulosaaressa matkustajien ja tiedotusvälineiden tavattavissa klo 10 - 11.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös