• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: Aikaero muuttaa Allegron kulkua

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Aikaero muuttaa Allegron kulkua

Helsingin ja Pietarin välillä kulkevien Allegro-junien aikatauluihin tulee muutoksia 30. lokakuuta alkaen. Muutokset johtuvat siitä, että Venäjä pitää kellot kesäajassa, minkä vuoksi maiden väliseksi aikaeroksi tulee talvella kaksi tuntia.

Helsingin ja Pietarin välillä ajetaan jatkossakin neljä päivittäistä Allegro-vuoroa kumpaankin suuntaan. 30. lokakuuta alkaen lähtöajat Helsingistä ovat klo 5.12, 9.00, 14.00 ja 18.00 sekä Pietarista klo 6.50, 11.25, 15.25 ja 20.25.

Allegro-liikenne käynnistyi viime joulukuussa kahdella edestakaisella vuorolla. Kesäkautena toukokuun lopusta alkaen Helsingin ja Pietarin välillä on kulkenut päivittäin neljä Allegro-vuoroa suuntaansa.

Matkustajamäärät kasvaneet

Suomen ja Venäjän välinen junaliikenne on kasvanut nopean Allegro-junaliikenteen käynnistyttyä. Tämän vuoden tammi–elokuussa Helsingin ja Pietarin välillä on tehty 41 prosenttia enemmän junamatkoja kuin viime vuoden vastaavana aikana.

VR aloittaa 14. syyskuuta palvelujen ja hinnoittelun vaiheittaisen uudistamisen. Venäjän-liikenteen juniin voi siitä lähtien ostaa junaliput myös VR:n verkkokaupasta, Allegro-juniin myös automaateista.



Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös