• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: Antti Tiitola VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtajaksi

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Antti Tiitola VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtajaksi

Antti Tiitola (44) on nimitetty VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtajaksi 1. huhtikuuta 2012 alkaen. Hän aloittaa VR:n palveluksessa jo 1. tammikuuta 2012. Tiitola on toiminut aikaisemmin muun muassa Lidl Suomen toimitusjohtajana. Nykyinen johtaja Antti Jaatinen täyttää 63 vuotta ja jää suunnitellusti eläkkeelle kesän aikana.

– Antti Jaatinen on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran VR-konsernissa. Hänen viimeisimpänä saavutuksenaan on matkustajaliikenteen suuren lippu-uudistuksen ensimmäisen vaiheen läpivieminen, VR Groupin toimitusjohtaja Mikael Aro kiittää.

– Antti Tiitolalla on vankka kokemus palveluorganisaation rakentamisesta ja johtamisesta. Tällaista osaamista tarvitsemme vastataksemme tulevaisuuden haasteisiin, Mikael Aro sanoo.

VR-konsernin matkustajaliikennedivisioona huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä ja Pohjolan Liikenteen linja-autoliikenteestä. Divisioonaan kuuluu myös junien ja asemien ravintolapalveluja tarjoava Avecra Oy. VR-konsernin liikevaihdosta yli kolmannes eli 500 miljoonaa euroa tulee matkustajaliikenteestä. Noin viidennes konsernin henkilöstöstä eli noin 2 400 henkilöä työskentelee matkustajaliikenteen tehtävissä.

Antti Tiitolan kuva on VR-konsernin kuvapankissa >>



Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Hmm, olikohan Aron Olvi-taustalla vaikutusta, että uusi johtaja tulee päivittäistavarakaupasta? Toivottavasti VR:n tulee uusia kulttuurituulia; onhan molemmilla aloilla kyse palvelulogistiikasta tavallaan. Päivittäistavarakaupassa myös asiakkaidensa käyttäytymisen tunteminen on tärkeää, toivottavasti Tiitola alkaa kunnolla perehtyä junamatkustajien ajatusmaailmaan.
 
Hmm, olikohan Aron Olvi-taustalla vaikutusta, että uusi johtaja tulee päivittäistavarakaupasta?
Offtopic: Aron edellinen työantaja ennen VR:ää oli Carlsberg (sitä ennen Sinebrychoff), ei siis suinkaan Olvi vaikka samalla alalla toimikin...
 
Takaisin
Ylös