Näytetään tulokset 1-2/2

Viestiketju: VR ja järjestelmätoimittajat sujuvoittavat lipunmyyntiä yhteistyössä

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8722

  oletus VR ja järjestelmätoimittajat sujuvoittavat lipunmyyntiä yhteistyössä

  VR ja järjestelmätoimittajat sujuvoittavat lipunmyyntiä yhteistyössä

  VR:n lipunmyynnissä on ollut edelleen ajoittaisia häiriöitä tietojärjestelmän ruuhkautumisen vuoksi. Tämä on vaikuttanut asemien lipunmyynnin ruuhkautumiseen, verkkokaupan ja lippuautomaattien hidastumiseen sekä puhelinpalvelun ruuhkautumiseen.

  Tietojärjestelmän ja järjestelmäympäristön toimittajat Accenture ja Tieto tekevät kaikkensa järjestelmäongelmien korjaamiseksi ja pahoittelevat VR:n asiakkaille niiden johdosta koitunutta harmia ja mielipahaa.

  Accenture ja Tieto jatkavat havaittujen ongelmien ratkaisua. Tulevan illan ja yön aikana järjestelmään lisätään kapasiteettia kestämään odotettua suurempi käyttö sekä tutkitaan palvelun hitauden aiheuttaneita syitä.

  Häiriöiden taustalla on uusien junalippujen iso kysyntä kaikissa palvelukanavissa. Verkkokaupassa asioivien määrä on ollut tänäänkin moninkertainen normaaliin verrattuna. Tilanne ei ole vaikuttanut junien kulkuun.

  VR:n uudistunut hinnoittelu ja palvelut ovat kiinnostaneet matkustajia runsaasti. Verkkokaupassa myytiin eilisen aikana yli 10 000 junamatkaa, joista yli 10 prosenttia oli uusia Ennakkolippuja. Kaikkiaan verkkokaupassa myytiin eilen junamatkoja yli kaksinkertainen määrä viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Kävijämäärät verkkopalveluissa olivat uudistuksen ensimmäisenä päivänä jopa 20 kertaa suuremmat kuin normaalisti.

  VR, Accenture ja Tieto pahoittelevat ruuhkista asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Asemilla on opastettu asiakkaita nousemaan juniin, josta junaliput myydään ilman lisämaksua. Kausilipulla matkustavat ovat voineet matkustaa ilman lisäkustannuksia vaikka lipun käyttöaika olisi päättynyt 14.-15.9.  Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 21.09.2011 kello 10:26. Syy: päivitetty

 2. #2

  Liittynyt
  09.07.2005
  Viestejä
  567

  oletus Vs: VR ja järjestelmätoimittajat sujuvoittavat lipunmyyntiä yhteistyössä

  Lainaus Alunperin kirjoittanut RSS Näytä viesti
  Tietojärjestelmän ja järjestelmäympäristön toimittajat Accenture ja Tieto tekevät kaikkensa järjestelmäongelmien korjaamiseksi ja pahoittelevat VR:n asiakkaille niiden johdosta koitunutta harmia ja mielipahaa.
  Jokin on järjestelmässä jälleen mennyt pieleen. Aikomuksenani oli viime viikolla ostaa VR:n automaatista matkalippu + pyörälippu. Pin-koodin naputtelun jälkeen odottelin, että kone sylkisi uumenistaan liput kouraan. Vaan ei mitään, näytölle ilmaantui viesti "aloita uudelleen". Ei mitään kuittia keskeytetystä ostotapahtumasta. Tilille on sen sijaan ilmaantunut katevaraus. Tänään selvisi lippuluukulla, että katevaraus on jäänyt roikkumaan 5-20 vuorokaudeksi. Tämä VR:n (kohta entinen) aasiakas ei jatkossa aio nauttia harmista eikä mielipahasta, vaan pyrkii tiukasti välttämään VR:n asiakkuutta.

  Lippuluukulla selvisi myös sekin, että myyjätkään eivät pysty tulostamaan pyörälippuja. Joutuvat kuulemma lähettelemään sähköpostiin, jotta lipun tulostaminen onnistuu. Mistä näitä Accenturen ja Tiedon koodarisähläreitä oikein sikiää?
  :P

  Matkustajat, tehkää kasoja kadun reunaan!

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •