• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: VR:n lippuautomaatit pois käytöstä koko maassa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
VR:n lippuautomaatit pois käytöstä koko maassa

VR on ottanut toistaiseksi lippuautomaatit pois käytöstä myyntijärjestelmässä olevien häiriöiden vuoksi. Kaikki automaatit on toistaiseksi suljettu. Automaattien sulkemisella pyritään varmistamaan asemien ja verkkokaupan lipunmyynnin sujuvuus. Automaatteja avataan päivän mittaan siinä laajuudessa, jonka järjestelmän kapasiteetti kestää.

Junien lipunmyynti toimii normaalisti. Asiakkaita kehotetaan asemilla nousemaan junaan ilman lippua, jos aseman lipunmyynti on ruuhkautunut. Junissa myytävistä lipuista ei peritä lisämaksua syyskuun loppuun asti. 14.9.-21.9. välisenä aikana vanhentuneet VR:n kausiliput kelpaavat junissa vielä keskiviikkona 21.9. Voimassaolokauden pidennys ei koske HSL-alueen lippuja. Lipunmyynnin ongelmilla ei ole vaikutusta junien liikennöintiin.

Lipunmyyntijärjestelmän vaikeudet johtuvat Accenturen ja Tiedon toimittaman tietojärjestelmän ongelmista.

Accenture ja Tieto jatkavat havaittujen ongelmien ratkaisua. VR, Accenture ja Tieto pahoittelevat lipunmyynnin ongelmista asiakkaille aiheutuvaa haittaa.



Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös