• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: VR:n lippujen myynti sujuvoitunut - automaatit edelleen pois käytöstä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
VR:n lippujen myynti sujuvoitunut - automaatit edelleen pois käytöstä

Junalippujen myynti asemilla, verkkokaupassa ja puhelinpalvelussa on sujunut tänään tiistaina ja eilen maanantaina pääsääntöisesti hyvin. Ruuhkat ovat helpottuneet. VR otti eilen asemilla olevat lippuautomaatit pois käytöstä turvatakseen muiden kanavien käytön ja kapasiteetin.

Automaatit pidetään ainakin tänään tiistaina poissa käytöstä, jotta turvataan muiden lipunmyyntikanavien sujuva toiminta. Vilkkaimmille asemille on järjestetty ylimääräisiä lipunmyyntipisteitä korvaamaan automaatteja.

Automaattien osuus junalippujen myynnistä on noin 10 prosenttia. Junalipuista 90 prosenttia ostetaan muista kanavista: asemilta, verkkokaupasta, puhelinpalvelusta sekä junista. Lippujen myynti on kasvanut viime viikon keskiviikkona käyttöönotetun lippu- ja hinnoittelu-uudistuksen jälkeen. Erityisesti uusi ennakkolippu on lisännyt myyntiä.

On mahdollista, että automaattien toiminta vaikuttaa haittaavasti asemien ja verkkokaupan toimintaan. Tieto ja Accenture selvittävät edelleen tietojärjestelmän toiminnan hitautta ja ongelmia.

Junaliikenne on sujunut lippu-uudistuksen käyttöönoton aikana hyvin. Kaukoliikenteen junat ovat kulkeneet syyskuun aikana aikataulussaan 91,6-prosenttisesti, lähiliikenne 96-prosenttisesti.



Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös