• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: Lippuautomaatit pidetään suljettuna - korjaustyö edistynyt

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Lippuautomaatit pidetään suljettuna - korjaustyö edistynyt

VR:n lippuautomaatit pidetään edelleen suljettuna toistaiseksi. Ne on pidetty kiinni muiden lipunmyyntikanavien toimivuuden varmistamiseksi. Työ myyntijärjestelmän kuntoon saamiseksi on edistynyt ja jatkuu edelleen yhdessä järjestelmätoimittajien Tiedon ja Accenturen kanssa.

- Haluamme, että lippuautomaatit saadaan auki mahdollisimman pian. Selvitystyön jatkamisella varmistamme asiakkaillemme lipunmyynnin ja asiakaspalvelun toimivuuden, sanoo VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Jaatinen.

Junalippuja voi ostaa normaalisti muista myyntikanavista: verkkokaupasta, asemien lipunmyynnistä, puhelimella asiakaspalvelukeskuksesta, junista ja jälleenmyyjiltä sekä lunastaa R-kioskeilta.

VR uskoo, että viikonvaihteen lipunmyynti sujuu ongelmitta. Lipunmyynti käytössä olevissa myyntikanavissa on tällä viikolla sujunut hyvin. Vilkkaimmille asemille on lisätty ylimääräisiä lipunmyyntipisteitä ja henkilöstöä opastamaan ja palvelemaan asiakkaita.

Junalippuja saa edelleen junista ilman lisämaksua syyskuun ajan. VR pahoittelee uudistuksen alkuvaiheessa olleita häiriöitä.



Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös