• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: Junat linja-autoiksi rantaradalla loka-marraskuussa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Junat linja-autoiksi rantaradalla loka-marraskuussa

Junia korvataan linja-autoilla Karjaan ja Turun välillä loka-marraskuussa ratatöiden vuoksi. Helsingin ja Karjaan välillä junat kulkevat ratatöiden aikana normaalisti muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.

Lauantaina 1. lokakuuta puolen päivän ja iltayhdeksän välillä korvataan linja-autoilla yhdeksän junavuoroa molempiin suuntiin välillä Karjaa–Turku/Turun satama. Juna IC2 153 klo 23.02 korvataan linja-autoilla koko matkaltaan Helsingistä Turkuun.

Sunnuntaina 2. lokakuuta linja-autoilla korvataan kolme aamupäivän junaa molempiin suuntiin välillä Karjaa–Turku/Turun satama. Juna IC2 944 klo 6.28 Turusta Helsinkiin korvataan linja-autolla koko matkaltaan.

Maanantaista 3. lokakuuta lauantaihin 26. marraskuuta ajetaan linja-autoilla joka päivä kolme iltajunaa Karjaalta Turkuun ja kaksi junaa Turun satamasta/Turusta Karjaalle. Junat IC2 153 (31.10. alkaen IC 973) klo 23.02 Helsingistä Turkuun ja IC2 970 klo 19.00 sekä IC2 978 klo 23.58 Turusta Helsinkiin korvataan koko matkaltaan linja-autoilla.

Junia korvaavat linja-autot pysähtyvät väliasemilla. Ratatöiden aikana joissakin junissa käytetään tavallisesta poikkeavaa kalustoa.

Ratatöiden aikana vaihtoehtona jokaiselle Karjaan ja Turun välillä perutulle junayhteydelle on suora linja-autoyhteys Helsingin ja Turun välillä. Nämä linja-autot pysähtyvät väliasemista ainoastaan Kupittaalla.

Linja-autokuljetukset lähtevät rautatieasemilta, ja niiden lähtöpaikat on merkitty opastein. Linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja. Matka-ajat voivat pidentyä ja jatkoyhteydet poiketa normaalista. Korvaavissa linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen ja linja-autojen aikatauluista saa asemilta, aikataulujulkaisuista, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1 euro/puhelu + pvm) tai Internetistä osoitteesta www.vr.fi/ratatyot.



Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös