Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: VR hyvittää verkkokaupan asiakkaille ylimääräistä

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8800

  oletus VR hyvittää verkkokaupan asiakkaille ylimääräistä

  VR hyvittää verkkokaupan asiakkaille ylimääräistä

  VR maksaa ylimääräistä hyvitystä verkkokaupasta lipun ostaneille mutta ilman lippua jääneille. Yksittäisen junalipun ostanut asiakas saa rahansa takaisin puolitoistakertaisena. Kausi-, sarja- ja autopaikkalipuista hyvitys on viisi prosenttia.

  Suurin osa asiakkaista on jo saanut hyvityksen tililleen tai pankki- tai luottokortilleen. Jos asiakas ei kuitenkaan ole saanut hyvitystä, sitä voi hakea VR:n verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla paikallisverkkomaksun hinnalla VR Asiakaspalvelukeskukseen numeroon 0307 26 711.

  Yksittäiset verkkokaupan asiakkaat eivät ole pystyneet tulostamaan matkalippua tai lähettämään sitä tekstiviestinä matkapuhelimeensa maksutapahtuman jälkeen kahden kuluneen viikon aikana. Vika johtuu verkkokaupan kävijämäärärajoittimesta, ja sitä korjataan parhaillaan. VR seuraa virhetapahtumia päivittäin.

  Virheellisiä veloituksia on sattunut kahden kuluneen viikon aikana joitakin satoja. VR:n verkkokaupassa tehdään yli 500 000 hakua vuorokaudessa.  Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 18.10.2011 kello 13:04. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 14.09.2011, 11:10

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •