• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Linjojen 14 ja 14B pysäkki siirtyi Kampissa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Linjojen 14 ja 14B pysäkki siirtyi Kampissa

Eiran ja Hernesaaren suuntaan ajavien bussien 14 ja 14B pysäkki Fredrikinkadulla Kampin metroaseman luona (pysäkki numero 1222) on siirtynyt noin 30 metriä eteenpäin.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Eli Malminrinteen risteyksen eteläpuolelleko? Hyvä niin, ovatpahan entistä vähemmän raitiovaunujen tiellä. Teoriassahan entisellä pysäkillä olleen syvennyksen piti riittää siihen että rv mahtuu ohi, mutta bussinkuljettajasta riippuen näin oli useimmiten tosiaankin vain teoriassa.
 
Eli Malminrinteen risteyksen eteläpuolelleko?

Ilmeisesti "vanhalle" paikalleen Malminrinteen risteyksen pohjoispuolelle. Jonkin aikaa bussit ovat pysähtyneet ratikkapysäkillä suunnassa etelään. En tiedä minkä vuoksi.
 
Ilmeisesti "vanhalle" paikalleen Malminrinteen risteyksen pohjoispuolelle. Jonkin aikaa bussit ovat pysähtyneet ratikkapysäkillä suunnassa etelään. En tiedä minkä vuoksi.

Tuossa ei vain kerrota pahemmasta suunnasta eli Töölöön päin kulkevien pysäkistä mitään. Siihen suuntaan 14 ainakin viime viikolla pysähtyi ratikkapysäkillä, ja siihen suuntaan lastaus kestää paljon kauemmin.
 
Siihen suuntaan 14 ainakin viime viikolla pysähtyi ratikkapysäkillä, ja siihen suuntaan lastaus kestää paljon kauemmin.

Toivotaan, että ratikkapysäkkien käyttö on tilapäistä ja liittyy risteyksen kisko- ja katutöihin. En tosin tiedä, onko näin. Kun 14 aikanaan lastasi siinä rv-pysäkillä, niin 3T:lle tuli helposti kolminumeroisia pysäkkiaikoja.
 
Molempien suuntien 14/14B-pysäkit ovat tätä kirjoitettaessa taskuissaan (ei ratikkapysäkillä) hyvin lähellä U. K:n kadun ja Malminrinteen risteystä. Syyskuussa tilanne oli tovin toisinkin. Miksi bussit oli siirretty joksikin aikaa ratikkapysäkille, johtui HSL:ltä kerrotun mukaan apul. kaupunginjohtaja Saurin määräyksestä. Jos jollakulla on parempaa tietoa asiasta, luemme varmasti kaikki siitä kiinnostuneina.
 
Miksi bussit oli siirretty joksikin aikaa ratikkapysäkille, johtui HSL:ltä kerrotun mukaan apul. kaupunginjohtaja Saurin määräyksestä. Jos jollakulla on parempaa tietoa asiasta, luemme varmasti kaikki siitä kiinnostuneina.

Ei ole tietoa, mutta voisiko syynä olla, että haluttiin sitten kokeilla, toimivatko edes 3T ja 14 samalla pysäkillä? Alun perinhän siinä kai olivat kaikki bussit, eli myös 40-sarja, sitten 14 siirrettiin omalleen ja lopulta työmaan takia se 40-sarjakin siirtyi. Mutta missään vaiheessa kai ei vielä ollut sitä komboa, että 3T ja 14 yhdessä.
 
Takaisin
Ylös