Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Junamatkat yhä paremmin aikataulussaan

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8756

  oletus Junamatkat yhä paremmin aikataulussaan

  Junamatkat yhä paremmin aikataulussaan

  Kaukojunat ylittivät syyskuussa täsmällisyystavoitteensa. Kaukojunien täsmällisyys on parantunut joka kuukausi kesäkuusta alkaen. Lähijunien täsmällisyys on ollut yli 90 prosenttia maaliskuusta asti. VR teki elokuun puolivälissä muutoksia täsmällisyyden parantamiseksi, kun esimerkiksi lähiliikenteessä otettiin käyttöön vakiokokoonpanot. Talveen valmistaudutaan myös monilla muilla keinoilla.

  Kaukojunista 91,2 prosenttia saapui määräasemalleen viiden minuutin tarkkuudella syyskuussa. Täsmällisyystavoite on 90,0 prosenttia. Yli vartin myöhästyneiden kaukojunien määrä on enää vain 2,6 prosenttia kaikista junista.

  Pääkaupunkiseudun lähiliikenteen täsmällisyys oli syyskuussa 96,2 prosenttia, kun tavoite on 97,5 prosenttia. Lähiliikenteen mittarina on junien täsmällisyys lähtö- ja määräasemalla kolmen minuutin tarkkuudella.

  Tavarajunien täsmällisyys oli 93,1 prosenttia, kun tavoite on 90,0 prosenttia. Tavaraliikenteen myöhästymisraja on 30 minuuttia.

  Junaliikenteen myöhästymiset johtuivat syyskuussa pääosin Liikenneviraston vastuulla olevista sähkörata- ja turvalaitevioista.

  VR-konserni on tehnyt paljon, jotta junat kulkisivat tulevana talvena luotettavammin kuin kahtena edellisenä talvena. Kaluston kunnossapidossa on uusittu käytäntöjä. Helsingin ratapihan ruuhkaa helpotetaan uusilla liikennöintimalleilla. Kaukojunien aikatauluihin lisätään pelivaraa 31. lokakuuta. Häiriötilanteiden varalta on tehty erilaisia valmiussuunnitelmia.

  VR-konserni tiedottaa junien täsmällisyydestä kuukausittain. Matkustajaliikenteen asiakkaat voivat seurata ajankohtaista liikennetilannetta VR:n nettisivuilla osoitteessa www.vr.fi ja mobiilisti osoitteessa m.vr.fi. Nettisivuilla on myös uusi Junat kartalla -palvelu, josta näkee junien kulun Suomen kartalla reaaliaikaisesti. Palvelua voi käyttää täällä >>  Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 08.10.2011 kello 10:10. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. VR: Junamatkat lähes aikataulussaan elokuussa
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 06.09.2011, 13:00
 2. HKL: Keskustan kiskotyömaa valmistui aikataulussaan
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 10.07.2008, 12:08
 3. Junat menestyvät busseja paremmin
  kirjoittanut kemkim foorumissa HSL-alueen paikallisliikenne
  Vastauksia: 4
  Viimeisin viesti: 14.11.2005, 19:11

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •