Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Automaattimetroprojektissa haetaan ratkaisuja

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  6164

  oletus Automaattimetroprojektissa haetaan ratkaisuja

  Automaattimetrohanketta uhkaa viivästyminen, sillä vanhojen metrojunien varustaminen automaattiajoon on osoittautunut aiemmin arvioitua hankalammaksi. Toistaiseksi neuvotteluissa on todettu, että Siemens toteuttaa projektia edelleen alkuperäisen sopimuksen mukaisesti.

  Neuvotteluissa on myös käsitelty vaihtoehtoja, joissa projektin sisältöä supistettaisiin alun perin sovitusta. Vaihtoehtoina ovat olleet esillä esimerkiksi pelkän kulunvalvontajärjestelmän uusiminen, jossa kuljettaja huolehtisi junan ajamisesta kuten nykyään tai ns. puoliautomaattinen ratkaisu, jossa itse metrojuna liikkuisi automaatin ajamana, mutta kuljettajat olisivat mukana valvomassa junan toimintoja kuten ovia.

  Lähtökohtana on, että Länsimetron liikenne pystytään joka tapauksessa aloittamaan suunnitelmien mukaisesti ja liikennöinnin vuoroväliä pystytään lyhentämään nykyisestä suunnitelmien mukaisesti.

  Toistaiseksi metron automatisointiprojektin aikataulua ei ole muutettu, vaan töitä projektissa jatketaan alkuperäisen projektisuunnitelman mukaisesti. Mahdollisista muutoksista aikatauluun tai projektisuunnitelmaan tiedotetaan sen jälkeen kun HKL ja Siemens ovat päässeet asiassa neuvotteluratkaisuun.  Lue uutinen HKL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 18.10.2011 kello 21:19. Syy: päivitetty

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •