• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

TJ: Vuorentaustantie katkaistaan, linjat 14 ja 18 poikkeusreitille

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Vuorentaustantie katkaistaan, linjat 14 ja 18 poikkeusreitille

31.10.2011

Vuorentaustantien ja Lamminkankaantien liittymässä tehdään viemäri- ja vesijohtotöitä. Töiden vuoksi Vuorentaustantie on kokonaan poikki ti 1.11.2011 - pe 3.11.2011. Linjat 14 ja 18 eivät liikennöi reitillä Kortesuonkatu – Kivilevontie – Rauhantie – Vuorentaustantie – Ylöjärventie 1.-4.11.2011.

Linjalla 14 liikennöidään suoraan Myllypuronkatu – Turvesuokatu jne. vakioreittiä pääteasemalleen ostoskeskukselle. Paluusuunnassa reitti on päinvastainen.

Linjalla 18 liikennöidään suoraan reittiä Myllypuronkatu – Epilänkatu jne. linjan omaa reittiä kaupunkiin. Paluusuunnassa reitti on päinvastainen. Poikkeusreitin ajan linja 18 lähtee pääteasemaltaan Haukiluomasta 3 minuuttia ilmoitetun lähtöajan jälkeen.

Länsilinjojen Vuorentaustantietä liikennöivät linjat liikennöivät poikkeusreittiä Vuorentaustantie – Rauhantie – Kivilevontie – Kortesuonkatu – Myllypuronkatu – Epilänkatu jne. Paluusuunnassa reitti on päinvastainen. Vastaavasti Lamminpään Ylöjärventien osuuden matkustajia palvelevat Länsilinjojen Ylöjärven raviradan kautta liikennöivät vuorot.



Lue uutinen Tampereen Joukkoliikenteen sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tulihan se sieltä peräti vuorokautta aiemmin sulkemista. Monikohan tosiaan seisoo tuolla Lamminpään alueen pysäkeillä turhaa odottamassa bussia suuntaan tai toiseen.

Tosin positiivista on tuo, että LL:n pokkeusreitillä yritetään edes hieman korvata tuota puutetta. Valitettavaa on vain se, että moni varsinkin vanhempi ihminen odottaa pysäkillä sitä "kaupungin sinistä" eikä uskalla nousta noihin vääränvärisiin autoihin.

Toivottavasti tuohon Myllypuronkadun risteyksen jälkeen saadaan tällä kertaa tuotua edes pysäkkitolppa tuon poikkeusreitin ajaksi; viimeksi tuolla reitillä matkustajia jätettiin kadun varressa olevaan epämääräiseen syvennykseen joustavuuden nimissä. Tokihan Ylöjärventien varteen pääsee joillakin Länkkärin vuoroilla, mutta aina löytyy ihmisiä, joita ei tämä tiedottaminen tavoita.
 
Viimeksi muokattu:
Herää kysymys, tai heräsi oikeastaan jo Facebookin puolella: ottaako Länskä kyytiin matkustajia Rauhantie–Kivilevontie–Myllypuronkatu-pysäkeiltä?
 
Herää kysymys, tai heräsi oikeastaan jo Facebookin puolella: ottaako Länskä kyytiin matkustajia Rauhantie–Kivilevontie–Myllypuronkatu-pysäkeiltä?
Normaali käytäntö poikkeusreiteillä ollessa on, että kaikki poikkeusreitin pysäkit ovat käytössä (esim Hämeenkadun sijasta Satakunnankatua ajettaessa). Selvinnee myös Länsilinjojen ajankohtaista-osiosta

Eri asia, kuinka moni ymmärtää nousta kyytiin kadun "väärän puolen" pysäkeiltä.
 
Takaisin
Ylös