• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Isät ratikan ohjaimiin isänpäivänä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL järjestää sunnuntaina 13.11. koko perheen isänpäivätapahtuman Koskelan raitiovaunuvarikolla. Isänpäivän kunniaksi isät pääsevät kokeilemaan, minkälaista on ajaa oikeaa raitiovaunua. Isän kyytiin pääsee koko perhe. Ajelun lisäksi lapsille on omaa ohjelmaa lastennurkassa ja koko perhe voi tutustua lähes sata vuotta vanhaan Jumbo-vaunuun ja muihin erikoisvaunuihin. HKL tarjoaa kaikille osallistujille kahvia, mehua ja pullaa.

Isänpäivätapahtumaan mahtuu mukaan 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhettä. Koskelaan saavutaan HKL:n järjestämillä raitiovaunukuljetuksilla. Kyydit lähtevät Mikonkadulta Fennian edestä sunnuntaina 13.11. kello 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 ja 14.00.

Matkan aikana annetaan turvallisuusohjeet ja isille jaetaan raitiovaunun ajovuorot. Ratikan ohjaamoon isät pääsevät perillä Koskelan varikolla. Koskelasta on järjestetty paluukuljetukset takaisin Mikonkadulle alkaen kello 11.30. Viimeinen paluukuljetus lähtee kello 15.30. Yhteiskuljetukset ovat maksuttomia.

Tapahtuma on valitettavasti täynnä ja ilmoittautuminen suljettu.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös