• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: Savonlinnan junaliikenteessä poikkeusjärjestelyjä puolen vuoden ajan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Valtatie 14:n rakentaminen aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä Savonlinnan junaliikenteessä 12. joulukuuta alkaen ensi kesäkuun puoliväliin asti. Töiden ajan kiskobussien lähtö- ja saapumispaikka on Pääskylahti. Matkustajat kuljetetaan linja-autoilla Savonlinnan Kauppatorin linja-autopysäkiltä Pääskylaht


Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Valtatie 14:n rakentaminen aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä Savonlinnan junaliikenteessä 12. joulukuuta alkaen ensi kesäkuun puoliväliin asti. Töiden ajan kiskobussien lähtö- ja saapumispaikka on Pääskylahti.

Ilmeisesti Pääskylahti jää käyttöön töiden valmistuttuakin?
Mielenkiintoinen hanke tuo rinnakkaisväylä muuten. Sen tarpeesta voidaan olla montaa mieltä, mutta jos onnistuu ja asukkaat ovat tyytyväisiä antaa se toimivia ratkaisuja käytettäväksi Tampereen Rantaväylällä. Siis jotain muutakin kuin vain sen tunnelin.
 
Uutisesta ei käy ilmi tämä: Lakkautetaanko Savonlinnan nykyinen asema? Jäävätkö junat uuden radan valmistuttua siis keskustaan?
 
Uutisesta ei käy ilmi tämä: Lakkautetaanko Savonlinnan nykyinen asema? Jäävätkö junat uuden radan valmistuttua siis keskustaan?

No eikös se siellä lue: "Tietöiden ja uuden ratalinjan valmistuttua Kauppatorin uudesta seisakkeesta tulee junien päätepysäkki, ja Savonlinnan rautatieasema jää pois käytöstä."
 
Savonlinnan asema on lakannut palvelemasta tavaraliikennettä jo vuosia sitten, joten pysyviä muutoksia tulee vain henkilöliikenteeseen.
 
Takaisin
Ylös