• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL:n palvelupisteet avataan Sipoon kirjastoihin

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL:n palvelupisteet avataan Sipoon kirjastoihin

HSL:n matkakortin palvelupisteet avataan Sipoon kirjastoihin Nikkilään ja Söderkullaan maanantaina 19.12. Kirjastoista voi hankkia matkakortin ja ladata sille kausilippuja ja arvoa eli rahaa. Nikkilässä matkakortteja myydään kirjaston aukioloaikana (ma–to 9–20, pe 9–16, la 9–15), Söderkullassa maanantaina ja tiistaina klo 16–20. Sipoolaiset voivat asioida myös HSL:n palvelupisteissä Itäkeskuksessa tai Rautatientorilla sekä Espoon ja Vantaan yhteispalveluissa.

Kortin hankkimisen jälkeen sen voi ladata myös Sipoon R-kioskeilla 27.12. alkaen. Tammikuussa kortteja aletaan ladata Nikkilän K-market Basilikassa sekä Nikkilän ja Söderkullan S-marketeissa.
Matkakortin myyntipisteet

Matkakortti-infoa Sipoon marketeissa 19.12.

HSL tuo kaksi info-pistettä Sipooseen maanantaina 19.12. klo 15 - 20. HSL:n edustajat ovat Nikkilän K-market Basilikan ja Söderkullan S-marketin auloissa kertomassa matkakortista ja sen käytöstä. Tilaisuuksissa ovat mukana myös Sipoon kunnan joukkoliikenteen asiantuntijat vastaamassa sipoolaisten kysymyksiin.

Matkakortilla kaikki matkat

HSL:n matkakortin kausi- ja arvoliput tulevat käyttöön Sipoon bussiliikenteessä vuoden alussa, kun HSL:n kolmas vyöhyke laajenee Sipooseen. HSL:n matkakortin hankkiminen hyödyttää erityisesti opiskelijoita sekä niitä sipoolaisia, jotka käyttävät liityntäyhteyttä HSL-alueen joukkoliikenteeseen. Lippujen hinnat laskevat ja yhdellä kortilla voi maksaa kätevästi kaikki matkat.

Sipoon lisäksi HSL:n matkakortilla voi maksaa Keravan, Vantaan, Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen joukkoliikenteessä. Matkakortti kelpaa bussissa, metrossa, lähijunassa, ratikassa ja Suomenlinnan lautalla.

Matkakorttiesite kaikkiin Sipoon kotitalouksiin

HSL jakaa matkakorttiesitteen kaikkiin sipoolaisiin kotitalouksiin perjantaina 16.12. Esite on kaksikielinen ja siitä saa perustiedot HSL:n matkakortin hankkimisesta ja käytöstä. Tarkempaa tietoa löytyy Matkakortti-sivuilta sekä kirjastojen palvelupisteissä jaossa olevista esitteistä. Puhelimitse neuvontaa saa HSL:n matkakorttineuvonnasta puh. (09) 4766 4000. Puhelinneuvonta on auki ma–pe klo 7–19 ja la–su klo 9–17.

Lue lisää matkakortin käyttöönotosta Sipoossa



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös