• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Metro korvataan busseilla sunnuntaina aamupäivällä 15.1.

Satutko muistamaan auton PL numeroa?

Sinällään huvittavaa edes sanoa että "karkasit" koska tuossa vaiheessa olin kymmenkunta minuuttia oletetusta aikataulusta myöhässä.

En satu muistamaan ikävä kyllä, niin tarkkaan en katsonut, mutta muistaaakseni se Scala teli kyllä oli :) Noh, olen tunnettu sananvalinnastani :D Pahoittelut jos tuo aiheutti mielipahaa sinulle.

Ps. Vaikka tämä ei tänne kuulu niin voisiko joku kertoa, jos tietää, mikä oli kuljettaja Pirttimäen (jonka kyytiin satuin kuvaamaan 99V:n reitin, josta video on juuri latautumassa youtubee jonka valmistuttua ilmoittelen foorumille) ajaman auton numeroa? Unohtu ottaa muistaan ja videon lisätietoihin sen tarvitsisin. YV:llä vaikka jos joku viitsisi ilmoitella, kiitos! :)

---------- Viesti lisätty kello 21:24 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu kello 20:58 ----------

Oiskohan muuten ollut tämä: http://zige94.1g.fi/kuvat/Metro liikenne poikki 15.1.2012/IMG_3125.JPG Eli PL 802. Kameran näyttämään aikaan muuten ei kannata luottaa. Se elää tunnin edellä jostain syystä.
 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokannut moderaattori:
Kappas... oikein meni. Ja se miks sun kamera elää väärässä ajassa niin se ei osaa siirtyä itestään talviaikaan vaan sun on manuaalisesti muutettava aika kesä/talvi ajaks.

Kato tunnistettiin sut heti siitä, "toi oli se Duracell", no joo, ehkä tän foorumin bussikuskien bongaamisen voisi lopettaa tähän :D Sattumaa se oli. Ja kato mokomaan, en tajunnu että se on kesäajassa...
 
Viimeksi muokattu:
Ihan OT:nä niin onko kuvat otettu täys automatiikalla ilman salamaa?


Kun katsoin tarkemmin kuvaa niin tuossahan mä olin menossa kääntämään bussia sinne taksiasemalle :D
 
Viimeksi muokattu:
Ihan OT:nä niin onko kuvat otettu täys automatiikalla ilman salamaa?

Ei ole. Valotusaika oli manuaalisesti säädetty. Automaattisella olisi tullut vauhtiviivat kuvaan. Ihan ekoissa kuvissa ainakin oli valoitusaika vähän pielessä, sitten löysin sopivan. Ps. Karosa otti tuon kuvan.
 
Viimeksi muokattu:
Kuinkas paljon noilla 99M:llä ja 99V:llä oli matkustajia? Oliko joka vuorolla tuulilasikuorma? Ainakin noista zige94:n kuvista päätellen voisi sanoa, että matkustajia riitti.
 
Vs: Linjojen 58 ja 58B ketjuuntuminen

HSL olisi voinu paremmin laittaa informaatiota metroasemille jotta asiakkailla ei olisi ollut niin paljoa ongelmia. Esim Itäkeskuksessa matkustajille ei ollut selvää että mistä lähtee bussit keskustaan tai mellunmäkeen saati vuosaareen.
Samalaista sekaannusta oli myös Herttoniemessä mm. monet luulivat että Mellunmäkeen/Vuosaaren suuntaan menevät bussit menee keskustaan!
Tästä syystä Itäväylän pysäkki olis ollu parempi vaihtoehto. Muutenkin tuo Herttoniemen kieppi kesti pahimmillaan jopa 7 minuuttia ennen kuin päästiin takaisin Itäväylälle.
 
Siinä tuli opastettua monta kertaa ihmisiä oikeaan suuntaan. Siihen en ota kantaa että oliko miten järkevä itään menevien pysäkkiratkaisu. Yksi hyvä puoli siinä oli, 59 ei kulje sunnuntaisin.

Toinen käyttökelpoinen asia olisi ollut se että isoilla metroasemilla (Rtori, Herttoniemi, Itäkeskus, Mellunmäki ja Vuosaari) olis ollu aina pari matkalipun tarkastajaa ja sillä omalla lukulaitteellaan olisivat tarkastaneet näyttöliput ja näin tarkastetut henkilöt olis tullu keskiovista sisään. Rahalla tai arvolla maksavat olis sitten tulleet etuovesta sisään.
Tämäkin olisi nopeuttanut huomattavasti toimintaa.
 
Siinä tuli opastettua monta kertaa ihmisiä oikeaan suuntaan. Siihen en ota kantaa että oliko miten järkevä itään menevien pysäkkiratkaisu.

Mitenkä olisi ollut kilvittää länteen päin matkaavat bussit linjalle 99r, niinkuin rautatientori tai 99k niinkuin keskusta? Olisi ehkä hieman selventänyt asiaa muutamalle sellaiselle, jotka eivät osaa lukea linjakilven varsinaista tekstiä.
 
Taitaa olla HSL joka määrittelee sen mitä kilvissä lukee. Tai ei ainakaan meillä kuljettajilla ole mitään sanavaltaa ko asiaan.
 
Taitaa olla HSL joka määrittelee sen mitä kilvissä lukee. Tai ei ainakaan meillä kuljettajilla ole mitään sanavaltaa ko asiaan.

Tähän väliin voisin huomauttaa, etteivät kaikki tämän foorumin viestit ole ensisijaisesti juuri sinulle osoitettuja, eivät välttämättä edes silloin, kun niissä viitataan johonkin sanomaasi.
 
Takaisin
Ylös