• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Aviapolis-alueen linjastosuunnitelma kommentoitavana

Tuossa linjastokartassa ei näy nykyistä linjaa 51 joten voinee olettaa että se myös lakkautetaan jos tämä suunnitelma tällaisenaan toteutuu, näin myös poistuu suora bussiyhteys Hämeenkylästä, Pähkinärinteestä ja Rajatorpasta Pakkalaan (Jumbo) ja Lentoasemalle. Lentoasemalle matkustavien matka saattaa hieman nopeutua kun voi vaihtaa junaan Myyrmäessä mutta itselleni kehäradasta ei juurikaan ole hyötyä koska työkohteeni ovat Jumbossa ja Virkamiehen alueella. Nykyään pääsen kumpaankin paikkaan sujuvasti ja vaihdottomasti, linjalla 50 Virkamieheen ja 51 Jumboon, varsinkin 50 on todella hyvä linja, väli Pähkinärinne-Virkamies kestää vain n.20min kulkiessaan Kehä III:sta, eikä tarvitse kiertää Myyrmäen ja Martinlaakson kautta. Kehäradan aloittaessa työmatkani muuttuvat vaihdollisiksi, mutta ei bussi+juna, vaan bussi+bussi, Aviapoliksen asema jää niin syrjään Jumbosta ja Virkamiehestä että mieluummin valitsen bussivaihdon Myyrmäessä linjalle 580 tai Martinlaaksossa linjalle 56.
 
Eipä näy myöskään mitään bussia, jolla Simonkylän suunnalta pääsisi Jumboon... Nyt on 53 ja ensi vuodesta alkaen suunnitelma kertoi 611:nkin ajavan Jumbon kautta.
 
Takaisin
Ylös