• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

TJ: Linja 10 poikkeusreitille

Mielenkiintoinen poikkeusreitti, sillä ko poikkeusreitillä ei 17.5.2012 kulkenut ainuttakaan bussia. Kuitenkin uutisessa mainitaan, että linja 10 kulkisi 14.5. – 18.5.2012 välisenä aikana juurikin Teerentien ja Kalevantien kautta molempiin suuntiin, mutta tunninkaan aikana ko reitillä ei näkynyt helatorstaina ainuttakaan bussia. Muualla kyllä linjan 10 busseja näkyi, mm Paunu #120.

Jos poikkeusreitti kumotaan, siitäkin toki olisi kiva saada uutinen.
 
Tai sitten kyseinen tiedote ei ole saavuttanut kaikkia linjan kuljettajia, ja on vedelty vanhasta muistista tuota normaalia reittiä.

Ei tuo poikkeusreittitiedottaminen Jolilla muutenkaan aina mitään ajantasaista ole. Kalkussa piti linjojen 1 ja 11 poikkeusreitin päättyä arviolta 30.4. . Tuo aika tuli täyteen, ja tiedote poikkeavasta reitistä häipyi, mutta ainakin vielä viime viikolla ajeltiin tuota poikkeusreittiä Kalkun kehätien ja Kalkun viertotien kautta... "Voimassa toistaiseksi" olisi noissa parempi kuin olla tiedottamatta mitään.
 
Takaisin
Ylös