• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: VR uudisti junakalustoaan merkittävästi

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
VR on uusinut junakalustoaan merkittävästi, kun se on lisännyt kaikki 40 uutta kaksikerroksista päivävaunua liikenteeseen. Uusien vaunujen myötä junalla on entistäkin mukavampi matkustaa ja IC-junavuorot kattavine palveluineen ovat yhä useamman matkustajan saatavilla.Perheet ja liikuntarajoitteiset


Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
VR.fi sanoi:
Perheet ja liikuntarajoitteiset matkustajat saavat nyt erityispalvelua yhä useammassa junassa. Reiteillä Turku–Tampere, Kajaani–Oulu, Tampere–Jyväskylä–Pieksämäki ja Kouvola–Kajaani voi valita IC-junan entistä useammin. Kajaanin ja Oulun välillä voi ensimmäistä kertaa matkustaa junassa, jossa on inva-palvelut.

Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että jollain yhteysväleillä ei voi enää valita ollenkaan sinisiä vaunuja, kun pikajunat korvataan IC-junilla. On myös täyttä valehtelua väittää, että Kajaanin ja Oulun välillä ei ole koskaan aiemmin voinut matkustaa junassa, jossa on inva-palvelut. Ennen "uutta juna-aikaa" eli oikoradan avaamista esimerkiksi pikajunissa P73 ja P80 oli aina EFiti-vaunu eli inva-palvelut. Samoissa junissa oli myös ELht-sarjan lasten puuhavaunut. Ne(kin) romutettiin kiireenvilkaa, heti oikoradan avauuduttua. On varmaan ollut "ihan sattumaa", että pariin viimeisimpään aikataulukauteen savon radan pikajunissa ei ole ollut EFiti -vaunuja. Voihan nyt laatia hienoja tiedotteita kuinka palvelua parannetaan, vaikka tosiasiassa palvelutaso palautuu suunnilleen alkuperäiselle tasolle.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös